Navigation
Kurv 0 varer til 0.00 DKK

Ingen varer i kurver

AQUAglide Glidecreme med duft og smag 100 ml.

‹Return to Previous Page
More Info

Yderligere information

Aroma

Hindbær, Jordbær, Exotic

Anmeldelser (0)

Reviews

Der er ingen anmeldelser af dette produkt endnu.

Bliv den første til at anmelde “AQUAglide Glidecreme med duft og smag 100 ml.”

Godt at vide
Diskret levering - Neutrale pakker uden logo Sikker betaling Fragt kun 39 kr. Fri fragt ved køb over 500 kr. 360 dages returret

Relaterede Produkter

Pjur Sensitive Glide Glidecreme 100 ml.

Pjur Sensitive Glide er en vandbasseret glidecreme, som er uden konserveringsmidler, glycerine og parabener. Dette gør den meget egnet til meget følsom hud, som intime steder som regel er.Pjur Sensitive er dermatologisk testet.Flasken indeholder 100 ml.
129.00 DKKTilføj til kurv

Pjur Analyse Me Anal Komfort Glidecreme 30 ml.

Pjur Analyse Me Anal Komfort er en vandbasseret glidecreme med hyaluron, som giver en bedre glide-effekt.Glidecremen er smagsneutral, parfumefri og kondom-sikker.Flasken indeholder 30 ml.
69.00 DKKTilføj til kurv

Pjur Analyse Me Relaxing Anal Glidecreme 100 ml.

Silikonebasseret glidecremet, specielt til analt samleje.Pjur Analyse Me Relaxing Anal indeholder den næringsrige og aflsappende jojoba-olie.Glidecremen er kondom-sikker.Flasken indeholder 100 ml.
139.00 DKKTilføj til kurv

Durex Play Warming Glidecreme 100 ml.

Durex Play Warming er en vandbasseret glidecreme med stimulerende varmeeffekt, som straks intensiverer lystfølelserne.Glidecremen er vandopløselig, fedtfri og klistrer ikke.Durex Play Warming er farve- og duftfri.Leveres i handy 100 ml. dispenser
129.00 DKKTilføj til kurv

Pjur Soft Glide Silikone Glidecreme 100 ml.

Pjur Soft Glide er en silikonebasseret kvalitets-glidecreme med jojoba-olie, som gør den særlig velegnet til meget tør hud og følsomme slimhinder.Flasken indeholder 100 ml.
129.00 DKKTilføj til kurv

Durex Naturals Glidecreme 100 ml.

Durex Naturals er en vandbasseret glidecreme til de intime områder.Durex Naturals indeholder kun 100% naturlige ingredienser, inklusiv Biolin - et præbiotisk middel, der hjælper med at opretholde den intime balance.Glidecremen er lugtfri og farveløs.Tuben indeholder 100 ml.
139.00 DKKTilføj til kurv

Just Glide 2i1 Glidecreme og Massageolie 200 ml.

Just Glide 2i1 er en kombineret massage- og glidecreme, som er vandbasseret og kompatibel med latexkondomer.Tuben indeholder 200 ml.
89.00 DKKTilføj til kurv

Durex Play Feel Glidecreme 50 ml.

Vandbasseret glidecreme, som har en ekstrem smørrende effekt, så den kan benyttes både vaginalt og analt.Durex Play Feel kan hjælpe mos vaginalt tørhed og pH-neutral.Tuben indeholder 50 ml.
79.00 DKKTilføj til kurv

Pjur Woman Vegan Glidecreme 100 ml.

Pjur Woman Vegan er en vandbasseret glidecreme, som er specielt designet til kvinder, så den har samme PH-værdi som kvindernes slimhinde.Glidecremen er 100% vegansk og indeholder hverken parabener, paraffiner, glycerol, syntetiske dufte eller farvestoffer.Flasken indeholder 100 ml. og kan benyttes sammen med latex-kondomer.
129.00 DKKTilføj til kurv

Pjur Woman Aloe Vera Glidecreme 100 ml.

Pjur Woman er en vandbasseret glidecreme med aloe vera, som er fugtgivende og gør huden mere elastisk.Glidecremen har samme PH-værdi som en kvindes naturlige PH, og den er uden parabener og paraffiner.Flasken indeholder 100 ml. og kan benyttes sammen med latex-kondomer
129.00 DKKTilføj til kurv