Autoblow 2+ XT Masturbator

SKU
4584592
På lager
Ned til 1.199,00 kr
Oversigt

Autoblow 2+ XT Masturbator er designet på den måde, at der gemmer sig en motor under den robuste overflade, som får de indvendige fjedre til at bevæge sig op og ned. Penisbøsningen indsættes ind i foringsrøret, hvormed fjedrene kommer til at sidde omkring bøsningen. Det er muligt at indstille penisomkredsen, så den kommer til at passe perfekt til dig. Ønsker du en penisomkreds på 7,5 - 10 cm., så indsætter du blot ærme-størrelse A, indsæt størrelse B for en omkreds på 10 - 14 cm. og størrelse C for en omkreds på 14 - 16 cm. Ærmerne passer desuden til alle længder.

Dette kan Autoblow 2+ XT Masturbator tilbyde dig

  1. En af industriens kraftigste og mest robuste motorer
  2. Multi-speed bevægelse op og ned
  3. Håndfri stimulering
  4. Et hylstermateriale, som føles super realistisk

Autoblow 2+ XT Masturbator er lavet af materialerne TPE, ABS, og produktet er frit for ftalater og andre skadelige stoffer.

Bemærk at det anbefales, at man bruger vandbasseret glidecreme, når man bruger mastubatoren. Derudover bør du også være opmærksom på, at Autoblow 2+ slukker automatisk, hvis produktet bliver for varmt, eller hvis der ydes et for stort pres.

For at sikre alle mænds pasform leveres de udskiftelige sleeves/hylstrer i 3 forskellige størrelser. Disse sleeves er lavet af et kunstigt, men realistisk hudmateriale, som samtidig gør ar de lette at rengøre. De indvendige fjedre udvider sig efter din pasform, og de kan bevæge sig hele 10 cm. op og ned ad skaftet.

Produktet indeholder også en kraftfuld motor, som er lavet til at kunne holde. Motoren behøver ingen batterier, da du blot tilslutter Autoblow 2+ XT Masturbator til den nærmeste stikkontakt.

Der er 6 ting du skal vide, før du er klar til at bruge Autoblow 2+ XT Masturbator.

1. Sådan sætter du produktet til

Autoblow 2+ XT Masturbator kører ikke på batterier, så du starter maskinen ved at tilslutte den til en stikkontakt (110v – 240v).

2. Sleeves

Autoblow bruger udskiftelige sleeves. Disse sleeves er lette at rengøre, genanvendelige og så findes de i flere forskellige størrelser for at sikre din pasform.

3. Produktet er håndfrit

Alt du behøver at gøre er blot at holde Autoblow på plads og så lade den gøre alt det hårde arbejde for dig. Du skal blot styre hastigheden og intensiteten af motorens bevægelser.

4. Den gode følelse

Autoblow er det første realistiske alternativ til de traditionelle fornøjelsesprodukter, som findes til mænd. Produktet er perfekt at bruge på egen hånd eller sammen med en partner.

5. En robust konstruktion

Produktets metaldele er lavet af en type metal, som er klassificeret til kunne holde til over 500 timers brug.

6. Styr på hygiejnen

De udskiftelige sleeves er super nemme at rengøre, da du blot skal vaske dem med sæbevand eller rensespray til sexlegetøj.

Find den rette størrelse

  • Størrelse A: 7,5 – 10 cm. i omkreds, passer alle længder
  • Størrelse B: 10 – 14 cm. i omkreds, passer alle længder
  • Størrelse C: 14 – 16 cm. i omkreds, passer alle længder
Indsend din bedømmelse
Du anmelder:Autoblow 2+ XT Masturbator