Frække kostumer

14 varer

Sorter faldende
pr. side
 1. Plus Size Domina Minikjole med Snører
  Ned til 379,00 kr
 2. Plus Size Politi Kostume
  Ned til 399,00 kr
 3. Obsessive Miss Maid Lingeri Stuepige Kostume
  Ned til 329,00 kr
 4. Sorte Læderlook Chaps med Trusser
  Ned til 499,00 kr
 5. Skotsk Highlander Kilt
  Ned til 489,00 kr
 6. Dumbo Elefant G-streng - Onesize
  89,00 kr
 7. Juletrusser til Ham - Onesize
  89,00 kr
 8. French maid - Stuepige Kostume
  Ned til 349,00 kr
 9. Plus Size Skolepige Kostume
  Ned til 379,00 kr
 10. Sekretær Kostume i Lak
  Ned til 449,00 kr
 11. Obsessive Skolepige Kostume
  Ned til 359,00 kr
 12. Fræk Stewardesse Kostume
  Ned til 399,00 kr
 13. Frækt Skolepige Kostume
  Ned til 349,00 kr
 14. Frækt Sygeplejerske Kostume
  Ned til 299,00 kr

14 varer

Sorter faldende
pr. side

Derfor er frække kostumer det perfekte sexudstyr

Sexede og frække kostumer kan meget mere end blot tiltrække din kærestes, partners eller ægtefælles opmærksomhed. Kostumerne kan gøre forspil ekstra intense og spændingsfyldte, og de egner sig perfekt til daten derhjemme. Du kan overraske din kæreste med en sexet, tætsiddende kjole, eller I kan sammen gå på opdagelse efter det sæt, som matcher jeres fantasier og lyster. Der er masser af fordele ved at bruge frække kostumer:
 • Kan bruges af enten manden, kvinden eller begge parter i forholdet
 • Der findes masser af frække og sexede outfits
 • Kan bruges til både forspil og rollespil
 • Du kan bruge kostumerne som en overraskelse til at tænde ekstra op for forholdet
 • Der findes outfits i enhver prisklasse, størrelse og stilart
Der er garanti for, at du kan finde det kostume, som passer til din stil og din fantasi i det brede sortiment. Hvordan du og I vælger at bruge kostumer, er helt op til jer og jeres lyster. De kan bruges som en del af et forspil, eller de kan bruges som en del af en sexleg.

Sexede outfits til mænd, kvinder og par

Det er op til hver mand, kvinde og par at finde de outfits, som matcher jer. Mens nogle par foretrækker, at det kun er den ene part, der skal have et pirrende kostume på, er andre par til sæt. Der findes frække kostumer til alle behov. Er I begge til kostumer, kan I finde sæt, der egner sig perfekt til SM lege. I får de mest stilfulde og sexede kostumer til både mand og kvinde, så I kan udfolde jer med dominans og afgivelse. Kostumer behøves langt fra at være forbeholdt sexlege, hvor der eksperimenteres og afprøves grænser med sexlegetøj. Der findes masser af charmerende og frække kostumer til kvinder, som fremhæver de smukke, feminine former, og som med sikkerhed vil få din kæreste til at glemme alt om arbejde, pligter og praktiske opgaver.

Lad jeres fantasier komme til udtryk

Frække kostumer er den perfekte anledning til at udtrykke dig selv og lade dine fantasier komme til virkelighed. Ved du, at din kæreste tænder på uniformer, kan du vælge en politi-, rengørings- eller skoleuniform, der med garanti vil tilfredsstille hans drømme og ønsker om rollespil. Når du vælger de bedste kostumer til sex, er du sikker på at jeres forspil og rollespil bliver til oplevelser, I aldrig glemmer. Kostumer er det perfekte udstyr mellem par og kan være en kilde til, at I bliver som nyforelskede igen. I kan gå på opdagelse med hinanden og lader jeres drømme komme til virkelighed.