Navigation
Kurv 0 varer til 0.00 DKK

Ingen varer i kurver

Anmeldelser (0)

Reviews

Der er ingen anmeldelser af dette produkt endnu.

Bliv den første til at anmelde “Dig & Mig”

Godt at vide
Diskret levering - Neutrale pakker uden logo Sikker betaling Fragt kun 39 kr. Fri fragt ved køb over 500 kr. 360 dages returret

Relaterede Produkter

Pjur Woman Vegan Glidecreme 100 ml.

Pjur Woman Vegan er en vandbasseret glidecreme, som er specielt designet til kvinder, så den har samme PH-værdi som kvindernes slimhinde.Glidecremen er 100% vegansk og indeholder hverken parabener, paraffiner, glycerol, syntetiske dufte eller farvestoffer.Flasken indeholder 100 ml. og kan benyttes sammen med latex-kondomer.
129.00 DKKTilføj til kurv

Fifty Shades Freed I’ve Got You

Blødt og lækkert vibrator æg fra Fifty Shades Freed. Ægget har 20 lydløse vibrations-programmer, som styres via den trådløse fjernbetjening - enten af dig selv eller af din partner.Vibrator ægget er 8 cm. langt, har en tykkelse på 3,5-4 cm. og vejer 100 g.Fifty Shades Freed I've Got You er lavet af silikone og det lades op via det medfølgende USB-kabel.Der medfølger også en fin lille satin-pose til opbevaring.
829.00 DKKTilføj til kurv

Pjur Woman Aloe Vera Glidecreme 30 ml.

Pjur Woman er en vandbasseret glidecreme med aloe vera, som er fugtgivende og gør huden mere elastisk.Glidecremen har samme PH-værdi som en kvindes naturlige PH, og den er uden parabener og paraffiner.Flasken indeholder 30 ml. og kan benyttes sammen med latex-kondomer
69.00 DKKTilføj til kurv

Durex Play Feel Glidecreme 50 ml.

Vandbasseret glidecreme, som har en ekstrem smørrende effekt, så den kan benyttes både vaginalt og analt.Durex Play Feel kan hjælpe mos vaginalt tørhed og pH-neutral.Tuben indeholder 50 ml.
79.00 DKKTilføj til kurv

Pjur Analyse Me Anal Komfort Glidecreme 100 ml.

Pjur Analyse Me Anal Komfort er en vandbasseret glidecreme med hyaluron, som giver en bedre glide-effekt.Glidecremen er smagsneutral, parfumefri og kondom-sikker.Flasken indeholder 100 ml.
139.00 DKKTilføj til kurv

Magoon Massage pakke 3×50 ml.

Her får du en massagepakke fra Magoon, som indeholder 3 forskellige massageolier med hver deres duft.Olierne har en plejende og langtidsvirkende effekt, og kan nemt vaskes af med vand.Pakken indeholder 3 flasker á 50 ml. med følgende olier:
  • Magoon Moskus Massageolie
  • Magoon Indisk Elskovsolie
  • Magoon Jasmin
89.00 DKKTilføj til kurv

Secura Blue Glidecreme 50 ml.

Secura Blue er en vandbasseret glidegelé, som er tilsat Muira Puama, Aloe Vera, Ginseng og Ginkgo.Geléen er duftneutral og kan bruges sammen med kondom.Dermatologisk testet og egnet til sart hud.Tuben indeholder 50 ml.
49.00 DKKTilføj til kurv

Worlds Best Glidecreme 125 ml.

Worlds Best Glidecreme er specielt testet med kondomer og kan også bruges bruges mod alle former for tør hud.Worlds Best er vandfast og uden sæddræber.Indhold: 125 ml.
79.00 DKKTilføj til kurv

Durex Play Feel Glidecreme 100 ml.

Vandbasseret glidecreme, som har en ekstrem smørrende effekt, så den kan benyttes både vaginalt og analt.Durex Play Feel kan hjælpe mos vaginalt tørhed og pH-neutral.Tuben indeholder 100 ml.
119.00 DKKTilføj til kurv

Pjur Woman Aqua Glidecreme 100 ml.

Pjur Woman Aqua er en vandbasseret glidecreme, som er specielt udviklet til den sarte og meget følsomme intimhud.Flasken indeholder 100 ml.
129.00 DKKTilføj til kurv