Bondage & Bindeting

17 varer

Sorter faldende
pr. side

17 varer

Sorter faldende
pr. side

Hvad er bondage?

Bondage handler om frække bindelege, hvor den ene part binder, fastgør eller fiksere den anden. Der findes masser af frækt sexlegetøj, der kan bruges til at lave de mest pirrende bindelege, som kan fyre op under parforholdet. Det er helt op til dig og din partner, hvor intense lege I er til. Mens nogle mennesker tænder på SM og ønsker at kunne fuldkropsfiksere den anden, er andre par til en lidenskabelig variant, hvor binding er en del af et stimulerende forspil. I vælger selv, hvordan I bruger jeres sexlegetøj til bindelege, og hvor meget udstyr og tilbehør I er til. Det har stor betydning for dig selv og din partner, kæreste eller ægtefælle, at I vælger udstyr med fokus på design, egenskaber og ikke mindst materiale. Det mere hudvenligt og fleksibelt materiale I vælger, des længere tid kan I lege med binding.

Udstyr og tilbehør til fiksering

Der er masser af muligheder for at gå eksperimenterende til værks med intense lege, hvor du og kæreste kaster jer ud i binding. Det store marked for lækkert og frækt bondageudstyr gør det muligt for ethvert par at få tilfredsstillet fantasier og lyster med binding. Det mest populære udstyr og tilbehør er:

  • Håndjern
  • Manchetter
  • Latex tape
  • Halsbånd
  • Reb

Den store fordel ved samtlige produkttyper er, at de findes i masser af forskellige designs og materialer. Ligesom du kan finde rå og frække håndjern, findes der også søde og romantiske håndjern. På samme måde kan du vælge bondage tape i forskellige stilarter, så ethvert par kan få de helt perfekte binderedskaber, der passer til dem, deres behov og deres lyster. Det bedste udstyr, sexlegetøj og tilbehør til binding afhænger af ønsker og behov. Du skal derfor gøre dig overvejelser over egenskaber, anvendelsesmuligheder og materiale, når du skal vælge de manchetter eller det halsbånd, som vil være de rette udgaver for dig.

Sexlegetøj til nybegynderen med bondage

Er du og din kæreste nybegyndere med bondage, er det en god idé at starte med at buge håndjern, tape eller reb. Det er alle sammen redskaber og udstyr, som er nemme at anvende, og som kan give jer de hedeste oplevelser med at fiksere hinanden. Langt de fleste moderne håndjern er designet i justerbare udgaver, så det er muligt for både mand og kvinde at blive bundet. Når du skal vælge de bedste udgaver af latex tape, skal du gå efter de selvklæbende produkter. De er simple at bruge, og de kræver ikke andet udstyr for at skabe det helt perfekte fit på din kæreste. Du vælger selv, om du vil fiksere håndled, fodled, lår, eller om du vil bruge tapen til at gå all-in på binding og fiksere din kærestes krop. Det er kun fantasien og dine lyster, som sætter grænser for, hvor mange bindemuligheder, du får med bondage tape. Reb har den unikke fordel, at du kan fiksere din partner til sengen eller andre objekter, så du er sikker på, at du har den fulde kontrol over ham eller hende. Reb er særdeles effektivt og funktionelt, når du ønsker at binde din partner rundt om kroppen. Når du sørger for at vælge fetish reb i bløde og hudvenlige materialer såsom blød bomuld, kan du gå all-in på bindelegen.

Must haves for de erfarne med bondage

Har du og din kæreste, partner eller ægtefælle allerede fået øjnene op for de frække og vilde oplevelser, som bondage skaber, eller er I til dominans og afgivelse, har I brug for udstyr og tilbehør, der matcher jeres lyster. Til de erfarne og jer med SM-interesse er halsbånd og manchetter et must. Mange SM-entusiaster anser manchetter for at være opgradering af håndjern, der giver ekstra styrke og kontrolmuligheder. Der findes mange udgaver af de frække og rå manchetter, der kan bindes om såvel håndled som fodled. Vil du have maksimal kontrol over din partner, kan du vælge produktudgaver, hvor du både får manchetter, lænker, flogger og spredestænger. Disse sæt er ideelle til jer, der vil have de bedste muligheder for at lege med bondage og SM. Halsbånd fås både med og uden mulighed for at fastgøre lænker. Det kan være lænker, som forbinder håndledsmanchetterne med halsbåndet, så din partner er ’låst’ i en bestemt stilling, der giver dig den fulde magt. Når du vil have det bedste bondageudstyr, skal du gå efter produkterne, som er lavet i læder eller andre slidstærke og hudvenlige materialer.