Fleshlight Turbo Thrust Blue Ice Masturbator

SKU
531359
Bedømmelse:
100% of 100
På lager
499,00 kr
Oversigt

Fleshlight Turbo Thrust Masturbator giver dig, der elsker blowjobs, den ultimative onanioplevelse. Du får fornemmelsen af at glide ind i en mund med bløde læber, lystig tunge og stramt svælg. Det sofistikerede sleeve muliggør penetration på 3 niveauer, som skaber en intens sugende effekt. Indvendigt er der masser af stimulerende teksturer, der vil massere dig fra start til slut.

Til dig, der elsker blowjobs

Hvis du leder efter en lækker fleshlight, så byder Fleshlight Turbo Thrust Masturbator på:

  • Realistisk blowjob oplevelse
  • 3 trins stimulerende penetration
  • Stram og fleksibel stimuleringskanal
  • Fremstillet i ftalatfri og allergivenlig Superskin

Den er derfor oplagt til dig, der elsker dybe blowjobs, og gerne vil have en lækker oplevelse, når du leger alene. Derudover kan du også få tilbehør som en sugepude, der gør det muligt at montere denne fleshlight på overflader. Så kan du lege med den på mange forskellige måder.

Stimulerende 3 trins penetration

Indvendigt har denne fleshlight et særligt mønster, der er speciallavet til at stimulere med riller, knopper og teksturer. Den indbydende åbning giver stimulering allerede fra penetrationen begynder. Sleevet er fremstillet i blødt og fleksibelt Superskin, og du kan tage sleevet ud af den blå cylinder, når det skal rengøres efter brug.

Udover den blidt masserende tekstur indvendigt, giver denne Fleshlight Turbo Thrust Masturbator en særlig 3 trins penetration. De 3 niveauer giver en sugende effekt, som simulerer fornemmelsen af et godt blowjob. Du får fornemmelsen af at trænge ind i en mund med grådige læber og tunge, hvorefter svælget stramt tager imod dig.

Fleshlight Turbo Thrust Masturbator i flot design

Etuiet er i robust plastik, og Fleshlight Turbo Thrust Masturbator har en totallængde på 25 cm.

Udefra ligner denne Fleshlight Turbo Thrust Masturbator noget fra fremtiden med sin gennemsigtighed, flotte blå farve og udformning. Den er ikke som mange andre klassiske fleshlights udformet med en realistisk kønsåbning, men er derimod mere futuristisk i sit visuelle udtryk.

Selvom den ikke ligner en mund, byder åbningen på en følelse af en ægte mund, der omslutter penis med tunge og læber. I bunden af selve etuiet styrer du, hvor hårdt denne fleshlight suger. Du kan skrue op og ned for vakuum efter lyst og humør med en nem skruefunktion. Her kan du også reducere støj ved at lukke luft ind gennem den lille hætte.

Vedligeholdelse, tips og tricks

Husk at bruge en god vandbaseret glidecreme med din Fleshlight Turbo Thrust Masturbator. Efter brug rengør du let denne fleshlight ved at fjerne sleevet og rengøre det med varmt vand og eventuelt en sexlegetøjsrens. Det anbefales at lade din Fleshlight Turbo Thrust Masturbator tørre i mindst 12 timer efter vask. Brug eventuelt et Fleshlight-fornyelsespulver, hvis overfladen begynder at klistre.

Hvis du vil gøre din oplevelse med Fleshlight Turbo Thrust Masturbator endnu bedre, kan det anbefales at lægge selve sleevet i lunkent vand inden brug. På den måde får du en endnu mere realistisk oplevelse af et blowjob med denne lækre fleshlight.

Indsend din bedømmelse
Du anmelder:Fleshlight Turbo Thrust Blue Ice Masturbator