Navigation
Kurv 0 varer til 0.00 DKK

Ingen varer i kurver

Kamasutra bogen (Tysk)

‹Return to Previous Page
Anmeldelser (0)

Reviews

Der er ingen anmeldelser af dette produkt endnu.

Bliv den første til at anmelde “Kamasutra bogen (Tysk)”

Godt at vide
Diskret levering - Neutrale pakker uden logo Sikker betaling Fragt kun 39 kr. Fri fragt ved køb over 500 kr. 360 dages returret

Relaterede Produkter

Pjur Analyse Me Anal Komfort Glidecreme 100 ml.

Pjur Analyse Me Anal Komfort er en vandbasseret glidecreme med hyaluron, som giver en bedre glide-effekt.Glidecremen er smagsneutral, parfumefri og kondom-sikker.Flasken indeholder 100 ml.
139.00 DKKTilføj til kurv

Pjur Analyse Me Anal Komfort Glidecreme 30 ml.

Pjur Analyse Me Anal Komfort er en vandbasseret glidecreme med hyaluron, som giver en bedre glide-effekt.Glidecremen er smagsneutral, parfumefri og kondom-sikker.Flasken indeholder 30 ml.
69.00 DKKTilføj til kurv

Pjur Woman Vegan Glidecreme 30 ml.

Pjur Woman Vegan er en vandbasseret glidecreme, som er specielt designet til kvinder, så den har samme PH-værdi som kvindernes slimhinde.Glidecremen er 100% vegansk og indeholder hverken parabener, paraffiner, glycerol, syntetiske dufte eller farvestoffer.Flasken indeholder 30 ml. og kan benyttes sammen med latex-kondomer.
69.00 DKKTilføj til kurv

Belou Vibrator Æg med Klitoris Stimulator

Belou Vibrator Æg er ikke et helt almindeligt vibro æg, det er nemlig med klitoris stimulator, så du får dobbelt nydelse.Vibrator ægget har 4 forskellige vibrationsprogammer, som styres via den trådløse fjernbetjening. Fjernbetjeningen har en rækkevidde på ca. 5 meter, så du kan sagtens overlade styrringen til din partner - f.eks imens du er i bad - ægget er nemlig vandtæt.Belou Vibrator Æg har en længde på 8,5 cm. og en diameter på 3,6 cm. Klitoris stimulatoren er 4,9 cm. lang og har en diameter på 0,9–1,4 cm.Der medfølger en fin lille USB ladestation, hvor ægget nemt kan oplades via induktion (trådløs opladning). En opladning tager ca. 3 timer og så er der til ca. 45 minutters leg. Der medfølger batterier til fjernbetjeningen.
849.00 DKKVælg muligheder

Durex Play Prickelnd Glidecreme 50 ml.

Durex Play Prickelnd/Tingle er en vandbaseret glidecreme, der giver en stimulerende og varmende effekt de steder, du påfører den.Tuben indeholder 50 ml. og kan benyttes sammen med latex-kondomer.
79.00 DKKTilføj til kurv

Pjur Soft Glide Silikone Glidecreme 100 ml.

Pjur Soft Glide er en silikonebasseret kvalitets-glidecreme med jojoba-olie, som gør den særlig velegnet til meget tør hud og følsomme slimhinder.Flasken indeholder 100 ml.
129.00 DKKTilføj til kurv

Fifty Shades Freed I’ve Got You

Blødt og lækkert vibrator æg fra Fifty Shades Freed. Ægget har 20 lydløse vibrations-programmer, som styres via den trådløse fjernbetjening - enten af dig selv eller af din partner.Vibrator ægget er 8 cm. langt, har en tykkelse på 3,5-4 cm. og vejer 100 g.Fifty Shades Freed I've Got You er lavet af silikone og det lades op via det medfølgende USB-kabel.Der medfølger også en fin lille satin-pose til opbevaring.
829.00 DKKTilføj til kurv

Durex Play Warming Glidecreme 100 ml.

Durex Play Warming er en vandbasseret glidecreme med stimulerende varmeeffekt, som straks intensiverer lystfølelserne.Glidecremen er vandopløselig, fedtfri og klistrer ikke.Durex Play Warming er farve- og duftfri.Leveres i handy 100 ml. dispenser
129.00 DKKTilføj til kurv

Durex Play Feel Glidecreme 100 ml.

Vandbasseret glidecreme, som har en ekstrem smørrende effekt, så den kan benyttes både vaginalt og analt.Durex Play Feel kan hjælpe mos vaginalt tørhed og pH-neutral.Tuben indeholder 100 ml.
119.00 DKKTilføj til kurv

Pjur Sensitive Glide Glidecreme 100 ml.

Pjur Sensitive Glide er en vandbasseret glidecreme, som er uden konserveringsmidler, glycerine og parabener. Dette gør den meget egnet til meget følsom hud, som intime steder som regel er.Pjur Sensitive er dermatologisk testet.Flasken indeholder 100 ml.
129.00 DKKTilføj til kurv