Navigation
Kurv 0 varer til 0.00 DKK

Ingen varer i kurver

Kortspil med Damer

‹Return to Previous Page
Anmeldelser (0)

Reviews

Der er ingen anmeldelser af dette produkt endnu.

Bliv den første til at anmelde “Kortspil med Damer”

Godt at vide
Diskret levering - Neutrale pakker uden logo Sikker betaling Fragt kun 39 kr. Fri fragt ved køb over 500 kr. 360 dages returret

Relaterede Produkter

Worlds Best Glidecreme 125 ml.

Worlds Best Glidecreme er specielt testet med kondomer og kan også bruges bruges mod alle former for tør hud.Worlds Best er vandfast og uden sæddræber.Indhold: 125 ml.
79.00 DKKTilføj til kurv

Durex Play Prickelnd Glidecreme 50 ml.

Durex Play Prickelnd/Tingle er en vandbaseret glidecreme, der giver en stimulerende og varmende effekt de steder, du påfører den.Tuben indeholder 50 ml. og kan benyttes sammen med latex-kondomer.
79.00 DKKTilføj til kurv

Pjur Woman Bodyglide Glidecreme 250 ml.

Pjur Woman Bodyglide er specielt udviklet til kvindens sarte og meget følsomme intimhud.Glidecremen er meget drøj i brug og er meget god til tør hud, som den efterlader silkeblød.Pjur Woman Bodyglide har en langtidsvirkende glideegenskab og kun et par dråber er nok.Dermatologisk testet, duftneutral, fri for olie og parfume.Kan anvendes sammen med kondom.Flasken indeholder 250 ml.
249.00 DKKTilføj til kurv

Durex Play Warming Glidecreme 100 ml.

Durex Play Warming er en vandbasseret glidecreme med stimulerende varmeeffekt, som straks intensiverer lystfølelserne.Glidecremen er vandopløselig, fedtfri og klistrer ikke.Durex Play Warming er farve- og duftfri.Leveres i handy 100 ml. dispenser
129.00 DKKTilføj til kurv

Pjur Woman Bodyglide Glidecreme 100 ml.

Pjur Woman Bodyglide er specielt udviklet til kvindens sarte og meget følsomme intimhud.Glidecremen er meget drøj i brug og er meget god til tør hud, som den efterlader silkeblød.Pjur Woman Bodyglide har en langtidsvirkende glideegenskab og kun et par dråber er nok.Dermatologisk testet, duftneutral, fri for olie og parfume.Kan anvendes sammen med kondom.Flasken indeholder 100 ml.
129.00 DKKTilføj til kurv

Pjur Analyse Me Anal Komfort Glidecreme 30 ml.

Pjur Analyse Me Anal Komfort er en vandbasseret glidecreme med hyaluron, som giver en bedre glide-effekt.Glidecremen er smagsneutral, parfumefri og kondom-sikker.Flasken indeholder 30 ml.
69.00 DKKTilføj til kurv

Pjur Woman Aqua Glidecreme 100 ml.

Pjur Woman Aqua er en vandbasseret glidecreme, som er specielt udviklet til den sarte og meget følsomme intimhud.Flasken indeholder 100 ml.
129.00 DKKTilføj til kurv

Active Warming Massageolie 100 ml.

Massageolie med en varmende effekt.Påfør olien og massér den ind i huden med cirklede bevægelser.Er ikke egnet til irriteret hud eller som glidecreme.Flasken indeholder 100 ml.
79.00 DKKTilføj til kurv

Belou Vibrator Æg med Klitoris Stimulator

Belou Vibrator Æg er ikke et helt almindeligt vibro æg, det er nemlig med klitoris stimulator, så du får dobbelt nydelse.Vibrator ægget har 4 forskellige vibrationsprogammer, som styres via den trådløse fjernbetjening. Fjernbetjeningen har en rækkevidde på ca. 5 meter, så du kan sagtens overlade styrringen til din partner - f.eks imens du er i bad - ægget er nemlig vandtæt.Belou Vibrator Æg har en længde på 8,5 cm. og en diameter på 3,6 cm. Klitoris stimulatoren er 4,9 cm. lang og har en diameter på 0,9–1,4 cm.Der medfølger en fin lille USB ladestation, hvor ægget nemt kan oplades via induktion (trådløs opladning). En opladning tager ca. 3 timer og så er der til ca. 45 minutters leg. Der medfølger batterier til fjernbetjeningen.
849.00 DKKVælg muligheder

Pjur Analyse Me Relaxing Anal Glidecreme 100 ml.

Silikonebasseret glidecremet, specielt til analt samleje.Pjur Analyse Me Relaxing Anal indeholder den næringsrige og aflsappende jojoba-olie.Glidecremen er kondom-sikker.Flasken indeholder 100 ml.
139.00 DKKTilføj til kurv