Anal vibrator

4 varer

Sorter faldende
pr. side

4 varer

Sorter faldende
pr. side

Har du prøvet en buttplug, men savner den ekstra stimulation som vibratoren giver, så er en anal vibrator noget for dig. Er du nybegynder, anbefaler vi at du starter med en af de små udgaver, og så kan du siden hen købe en større anal vibrator.

Mange forskellige Anal Vibratorer

En anal vibrator er som benævnt, et stykke sexlegetøj som enhver kvinde bør eje, da man med et sådan stykke pirrerende legetøj, ikke er langt fra utallige timers ophidsende lege og oplevelser. Der findes mange forskellige anal vibratorer, i alverdens forskellige faconer, størrelser, farver og modeller. Det er således muligt at blandt andet, at kunne finde anal vibratorer i almindelige dildo former, i farver i lige fra hudfarvede til eksempelvis de mere blålige farver. Samtidig findes der også et væld af muligheder, for at finde en vibrator formet som anal kugler, som der ligeledes giver en unik og pirrerende følelse, især når vibratoreren først bliver tændt. Man kan tilmed finde forskellige anal vibratorer med forskellige vibrations hastigheder, rytmer og cyklusser, hvortil der er rig mulighed for at finde den helt rette anal vibrator for lige netop dig og dine lyster.

Anal Vibrator - En af favoritterne

En anal vibrator model, som mange kvinder er særligt glade for, er blandt andet den vibrerende dobbelt dildo. Denne type af anal vibrator, er udformet som to lange dildoer der sidder sammen, hvortil der fremkommer to dildo ender/skafter. Tilmed er der naturligvis tilføjet en vibrator til denne. Hertil er selve formålet, at kunne indføre en ende/et skaft af dildoen i hhv. både den vaginale samt anale åbning. Hertil er det kun fantasien, som der sætter grænser for, hvor meget nydelse man vil opnå, da den vibrerende funktion i selve dildoen, blandt andet medvirker til en unik og pirrerende stimulation.