Vibratorer

Varer 1-24 af 55

Side
Sorter faldende
pr. side

Varer 1-24 af 55

Side
Sorter faldende
pr. side

Vælg den rette vibrator

Der findes utrolig mange varianter på markedet, da disse er kvindernes favorit og derfor oftest står øverst på ønskesedlen, når der shoppes efter nyt sexlejetøj. Det kan være svært at finde den rigtige model, da man bliver lokket af forskellige funktioner, priser og endda designs – for ikke at nævne individuelle præferencer og fantasier, som der også skal overvejes inden køb. Ofte kan man blive forvildet ud på et sidespor, når man skal vælge en ny vibrator, der skal blive ens ”bedste ven”. Derfor kan du med fordel undersøge vores muligheder og se de mange forskellige underkategorier man finder af vibratorer. Når du leder efter en ny vibrator hos os, kan du støde på disse typer;

Alt er selvfølgelig efter smag og behag, og vigtigst af alt; dine fantasier. Det er dog vigtigt for din oplevelse, at du bruger tid på at sætte dig ind i, hvad de forskellige varianter og modeller kan gøre for dig, og hvilke du føler dig mest tiltrukket af. I nogle tilfælde kan du til dels lade dig styre af økonomien, dog bør du lade din lyst og dit behov styre dig. Uanset hvad du vælger, kan du dog altid være sikker på kvaliteten vores produkter har. Læs herunder mere om, hvad du skal kigge efter, når du skal købe en vibrator.

Vibrationsmønstre og hastigheder er vigtige for din nydelse

Èn af de ting man skal være særlig opmærksom på, når man skal købe en ny vibrator, er dens muligheder for vibration. Det er i forbindelse med vibrationsstyrken og vibrationsmønstrene at vibratorer virkelig deler vandende hvad angår pris. De billige vibratorer har oftest kun en eller to vibrationsstyrker og vibrerer i det samme ensformige mønster, der oftest kan beskrives som ’lige på og hårdt’. Modsat finder man de lidt dyrere vibratorer, der har op til 12 forskellige vibrationsstyrker og mellem 3-10 vibrationsmønstre. Med de dyrere modeller har man altså større mulighed for at udforske sin egen krop og sine seksuelle lyster, da man kan lade sig styre af vibrationsmønstrene og lade disse guide en mod orgasmen. Derudover kommer, at de lidt dyrere modeller oftest også er nemmere at håndtere under brug. Disse dyrere produkter fås oftest med en fjernbetjening, hvilket gør dem nemmere i brug, da man ikke skal ligge i en halv-akavet stilling for at kunne holde vibratoren på plads samtidig med at man styrer vibrationerne. Du finder både billige og dyrere modeller i vores sortiment.

Vibratorer med mere end én funktion

Med en vibrator i hånden er du godt sikret mod orgasmeløse aftener, da du hurtigt kan få stillet din lyst med det rette redskab i huset. Dog skal du ikke lade dig nøjes med den første og bedste du ser, da der findes så mange muligheder som du kan udforske. En af de mere populære produkter på markedet stimulerer nemlig ikke kun ét punkt ad gangen, men kan klare helt op imod tre fokuspunkter, hvor det føles dejligst. En god vibrator kan stimulere både klitoris, skede og G-punkt på samme tid, en anden mulighed er at få stimuleret kønslæber, skede og anus på samme tid. Som kvinde skal du dog være sikker på, at du kan klare disse stimuleringer, da disse typer af vibratorer oftest ligger i den mere dyre ende af skalaen. Det kan være meget at tage ind på forholdsvist kort tid, især hvis du har nemt ved at nå de store orgasmer. En vedvarende pulsering i skeden samtidigt med stimuli af klitoris eller anus er mere end rigeligt for de fleste kvinder – dog er det en følelse, der bør afprøves. Tjek vores erotiske udvalg igennem og find din nye vibrator og sexlegetøj i dag!