Magic Wand

8 varer

Sorter faldende
pr. side

8 varer

Sorter faldende
pr. side

Meget mere end simpel stimuli – en Magic Wand gør arbejdet ordentligt

I og med, at vibrationerne fra dette produkt er så kraftfulde som de er, kan selv kvinder, der aldrig før har oplevet en orgasme, eller blot har sværere ved at opnå denne euforiske lykke, få lov til at komme. Når vibratoren bruges i området omkring klitoris, skamlæber og skedeåbningen, vil vibrationerne gå dybt og derved også stimulere skedevæggene og G-punktet gennem dybe og rumlende vibrationsbølger.

Da den første Magic Wand så dagens lys i Japan tilbage i 1968, var dette produkt egentligt tænkt som værende et massageapparat til ømme muskler i nakke, ryg, arme og ben. Dog tog det ikke kvinderne mange år at finde ud af, at denne magiske tryllestav kunne trylle andre steder, end på ømme muskler.

Senere hen er der lavet forsøg, hvor kvinder med kroniske smerter fik udleveret en Magic Wand og fik instrukser om at bruge denne 4 gange om ugen i forsøgsperioden. Efter forsøget fortalte de medvirkende kvinder, at produktet ikke kun havde lindret sextrangen, men også sænket stress- og smerteniveauet i deres krop. Når man giver sine onaniprodukter en multifunktion som værende både et intimt og et kropsligt massageapparat, skal man naturligvis huske at rengøre den grundigt efter brug, da man ikke ønsker at kunne dufte sin ophidselse når man masserer skuldrene eller nakken.

Magic Wands fås nu i forskellige størrelser og designs

De første produkter, der kom på markedet omkring 1970’erne var meget store og klodsede i deres udseende og design. Dette skyldes naturligvis at de egentlig var tiltænkt som et alment massageapparat. Dog har meget ændret sig siden, og man kan nu få Magic Wands i forskellige størrelser, designs og sidst men ikke mindst med forskellige vibrationsmønstre og styrker.

Har man først købt dette produkt, kan det være svært at lade det ligge i skuffen. Mange kvinder oplever en form for afhængighedsdannelse efter at have afprøvet produktet og mærket dets kraftfulde vibrationer overalt på kroppen. Når lysten kommer snigende,kan den sidde som et ondt monster og gnave i ens sind og knogler hele dagen, dog kan man med denne vibrator få bugt med monsteret og opnå den fuldendte lykkefølelse og eufori, der kun kommer med kraftfulde og dybdegående vibrationer.

Der findes i dag også en række af ekstra tilbehør, der kan købes sammen med din Magic Wand således, at du kan opnå større stimuli. Tilbehøret gør, at du som kvinde kan opleve ekstra nydelse når du har din helt egen alenetid- eller du blot ønsker lidt ekstra spice i parforholdet og derfor lader manden styre. Du finder både magic wands og tilbehør i vores Sexshop – køb i dag!