Anal vibrator

4 varer

Sorter faldende
pr. side

4 varer

Sorter faldende
pr. side
Hvis du som mand, er på udkig efter en måde, hvorpå du kan gøre de erotiske oplevelser, til en endnu mere intens og pirrerende følelse, bør du tage et nærmere kig, på nogle af de mange forskellige anal vibratorer, som der er særlig velegnede til mænd. Det kan også være at i er et par, som der er på udkig efter en måde, at kunne forkæle ham lidt ekstra på når i vil nyde hinanden, hvortil at en anal vibrator, er en yderst oplagt valgmulighed.

Pirrerende prostata stimulering med en Anal Vibrator

En anal vibrator findes i mange forskellige udgaver, former, farver og størrelser med tilhørende forskellige funktioner. Af anal vibratorer til mænd, er modellerne som der har et lidt buet skaft, ofte en af de særlig populære modeller. Dette skyldes bl.a. at den buede ende/skaft, har til formål at stimulere prostata, på en yderst pirrerende måde, hvortil der er rig mulighed for at opnå en vidunderlig tilfredsstillelse med blanding af den indbyggede vibrator.

Mange forskellige størrelser

Det er endvidere muligt, at finde anal vibratorer til mænd, i alverdens forskellige størrelser. Er man således nybegynder indenfor bl.a. prostata stimulering, kan en af de mindre modeller, som der tilmed ikke er så særlig tyk, være yderst oplagt at kigge nærmere på. Er man derimod, en lidt mere erfaren bruger indenfor denne type af sexlegetøj, kan man med fordel kigge nærmere på nogle af de mange forskellige modeller, som der har en generelt større omkreds samt længde, for at opnå en yderst tilfredsstillende oplevelse og nydelse.