Penis Sleeves

8 varer

Sorter faldende
pr. side

8 varer

Sorter faldende
pr. side
Hvis du er på udkig, efter en måske anderledes og samtidig også ny sexoplevelse, kan et penis sleeve være ret så relevant, at have med i sine overvejelser, da man her vil opleve at få hele tre funktioner i et enkelt stykke accessories. Det kan også være at du oplever problemer, med at bevare den hårde erektion under hele oplevelsen, hvortil at et penis sleeve ligeledes kan være en oplagt mulighed.

Penis Sleeve - En ny oplevelse

Et penis sleeve kan være den oplagte mulighed, hvis du og/eller din sexpartner er på udkig efter en lille ekstra oplevelse, at kunne tilføje til de erotiske stunder. Med et penis sleeve har du mulighed for at opnå ekstra længe og fylde, samtidig med at et penis sleeve vil kunne medvirke til en længere varende samt hårdere rejsning. Et penis sleeve er således også en oplagt mulighed, hvis du under de erotiske stunder, oplever problemer med at bibeholde erektionen under hele oplevelsen. Her vil et penis sleeve kunne hjælpe, med at i begge opnår tilfredstillelse, så i har mulighed for kunne nyde hinanden fuldt ud.

Mange forskellige muligheder

Udover de før omtalte velsete funktioner, som et penis sleeve bringer med sig, er der tilmed også et hav af muligheder, når det kommer til selve udseendet, faconen, farven samt størrelsen af et penis sleeve. Et penis sleeve kan fås i alverdens varianter og endda med ekstra funktioner fra alt ligefra masserende knopper og riller til en pirrerende vibrator. Et penis sleeve er således ikke blot en ekstra nydelse for parten som bærer den, men hertil mindst lige så meget også en ekstra nydelse for den anden part. Et penis sleeve kan tilmed fås i et væld af størrelser, hvortil det er muligt at for enhver at finde et passende penis sleeve.