Penispumper

6 varer

Sorter faldende
pr. side

6 varer

Sorter faldende
pr. side

Penispumpe – Hvad er det?

Med en penis pumpe, har du mulighed for at få penisen, til både at se større og længere ud, samtidig med at selve følelsen i og omkring penis forøges markant. Det skal dog understreges kraftigt, at det ikke er en permanent virkning, som der vil komme ved brug af en penis pumpe, men derimod en virkning, som der som regel kan holde op til et par timer, selv efter udløsning. Selve denne virkning sker ved hjælp af penispumpens indbyggede vakuum system, som der medvirker til at øge selve svulmelegemerne i penisen. Der er hertil som sådan ikke nogle formelle grænser for, hvor følsom mm. penis kan blive. Man bør dog ALDRIG blive ved, med at anvende penis pumpen, hvis man begynder at opleve og mærke ubehag eller smerte.

Penispumpe – Mange forskellige muligheder

Når du har besluttet dig, for at ville prøve en penis pumpe, er der et væld af muligheder, som du kan kaste dig over. Først og fremmest er det muligt at få penis pumper i alverdens forskellige størrelser, hvortil der er mulighed for enhver, at kunne finde en penis pumpe i passende størrelse. Dertil findes penis pumper i et utal af forskellige faconer og modeller. Her er det som oftest muligt at kunne se igennem, hvortil at det er muligt at kunne se og følge med. Derudover kan man finde penis pumper med forskellige ekstra tilføjelser. Det kan f.eks. være en indbyggede vibrator, som der fungere perfekte til de mere ensomme aftner. Et andet og måske tilmed lidt mere ekstremt eksempel, kan også være en penis pumpe med tryk ur, hvortil det således er muligt, at måle selve vakuum trykket i penis pumpen. Endeligt er der flere forskellige farve muligheder, som det er muligt at finde en passende penis pumpe i. Det er her muligt at finde alverdens modeller, i farver lige fra de mere skrigende røde og blålige farver, til de mere neutrale gennemsigtige, hvide og sorte farvede penis pumper. Der er således rig mulighed for, at kunne finde en penis pumpe, som der er passende til enhver smag.

Hvad bruges en penispumpe til?

En penispumpe kan bruges til flere ting:

  • Til at få en større penis
  • Hjælpe ved rejsningsproblemer
  • Genoptræne vævet i svulmelegemerne
  • Som sexlegetøj

Uanset hvad du skal bruge pumpen til, så er det en og samme penispumpe du skal købe, da grundprincipperne i hvordan en penispumpe bruges, er de samme.