Sexdukker

5 varer

Sorter faldende
pr. side

5 varer

Sorter faldende
pr. side

Sexdukker er på vej tilbage på markedet

Langt de fleste mænd husker, eller har hørt om, dengang de første lolitadukker kom på markedet tilbage i 60’erne og 70’erne. Disse oppustelige dukker var tænkt som et nytænkende onaniprodukt, der skulle give mænd følelsen af at have rigtig sex. Dog har de gode gamle lolita dukker ændret deres funktion i løbet af årene, hvilket har medført at de i dag oftest købes som en sjov gimmick til runde fødselsdage, polterabend eller studenterkørsel. Dette skyldes dog ikke, at mænd er stoppet med at bruge sexdukker, for disse er på vej til igen at blive ét af markedets mest købte produkter.

Du kan trygt købe en sexdukke uden at blive skuffet

Der er mange kvinder, der ikke forstår, hvorfor mænd gider bruge penge på et ’ligegyldigt hul de kan stikke sjoveren i’. Dog kan man med de nyere modeller af sexdukker få en så virkelighedsnær oplevelse, at man helt kan glemme, at det er en dukke man ligger og stikker i og ikke en rigtig kvinde. Mænd har nemmere ved at komme i kontakt med deres indre fantasier end kvinder har. Derfor kan mænd bedre forestille sig, at deres hedeste fantasier om en fræk lægeaftale, eller den klassiske med den unge kvinde i skolepigeuniform, hvis de placerer deres nye sexdukke på en bordkant og onanerer på denne måde. Der er mange fordele ved vores nyere udgaver dukker, hvis man vejer dem op mod de gamle lolitas – se f.eks. disse lister, der er samlet på baggrund af forbrugernes anmeldelser; Fordele ved nye sexdukker

 • Blød og lækkert hud-lignende materiale
 • Perfekt størrelse at have i skabet eller under sengen
 • Skal ikke pustes op
 • Fås med udskiftelige sleeves
 • Kan opvarmes med varmt vand eller varmeelement
 • Nem at rengøre
 • Giver mulighed for at udleve sine fantasier
 • Bedre end lommefissen

Ulemper ved lolitadukken anno 1970/80

 • Skal pustes op
 • Ligner ikke en rigtig kvinde
 • Føles som at kneppe en plastikkop
 • Kold og deform
 • Man kan ikke ligge vægt på ’hende’
 • Går hurtigt i stykker
 • Utrolig svær at rengøre
 • Irriterende at skulle lukke luften ud og pakke sammen

Lav dit eget sexdukke samlesæt

I og med, at man kun får en halv krop ad gangen når man køber en af de nyere sexdukker, kan man med fordel købe 2-3 forskellige i vores sortiment, så man kan lave sine egne samlesæt. På denne måde kan man med en torso og et underliv sammensætte sin perfekte drømmekvinde og stadig få fornemmelsen af at være sammen med en rigtig person. Mænd tænder på forskellige ting, nogle er til kvinder, andre er til mænd og nogle tredje tænder på begge køn. Dette er der naturligvis også taget højde for i forbindelse med sexdukker, da man både kan få efterligninger af kvinde- og mandekroppen. Nogle kvinder lokkes til sexdukke-markedet grundet de nyere sexdukker, der afspejler et flot maskulint vaskebræt med tilhørende stor og flot erektion. Men disse kvinder kan ikke se meningen med, at der er penetreringsåbning ved anus – dette er fordi produkterne er skabt til mænd og ikke til kvinder. Uanset om man tænder på det ene eller det andet, skal man ikke føle sig kikset eller være genert over at købe en sexdukke. Disse kan bruges igen og igen, de bliver aldrig trætte og de siger aldrig nej.

Sexdukker er ikke bare et onaniprodukt – det er en levestil

For mange mænd er en sexdukke bare en død ting man kan tage frem når man er ved at få krampe i hånden eller bare gerne vil have noget ’fremmed’. Dog findes der subkulturer af mænd i alle aldre, der har et helt anderledes forhold til deres sexdukker. For disse mænd er sexdukken ikke en død ting, men en ”levende” person, der har sine egne tanker, holdninger og humørskift. I disse tilfælde er en halv krop ikke nok, og man må derfor ud og investere i en sexdukke der afspejler en hel krop, men stadig er produceret af fleshlight eller nature skin, der er det virkelighedstro materialer. Disse dukker er oftest dyrere og man skal derfor spare sammen for at købe sådan en, da de koster mellem 11.000-15.000 kroner pr. styk. Dog kan du i disse tilfælde selv være med til at bestemme, hvilken hud-, hår- og øjenfarve din dukke skal have samt hvilken længde håret skal være. Du kan også selv bestemme, hvilken kropstype hun skal have og hvor du vil have placeret de frække og indbydende huller. Tjek vores udvalg af smukke sexdukker i dag og få orgasmer, som du ikke har prøvet det før. Du er selvfølgelig også velkommen til at tjekke andet af vores frække sexlegetøj, som vi sælger til Danmarks laveste priser.