Navigation
Kurv 0 varer til 0.00 DKK

Ingen varer i kurver

Mandys Doggy Style Masturbator

‹Return to Previous Page
Anmeldelser (0)

Reviews

Der er ingen anmeldelser af dette produkt endnu.

Bliv den første til at anmelde “Mandys Doggy Style Masturbator”

Godt at vide
Diskret levering - Neutrale pakker uden logo Sikker betaling Fragt kun 39 kr. Fri fragt ved køb over 500 kr. 360 dages returret

Relaterede Produkter

Back Up Silikone Anal Plug Sæt med 3

Dette analsæt egner sig til både øvede og nybegyndere inden for anale lege. Sættet består nemlig af 3 analplugs, i forskellige størrelser. Så der er lidt for enhver smag.
  1. 7,5 cm. lang og 2,7 cm. tyk
  2. 10 cm. lang og 3,5 cm. tyk
  3. 14 cm. lang og 4,9 cm. tyk
De er lavet af silikone og har sugekop i enden, så pluggen kan sættes fast på glatte overflader.
169.00 DKKTilføj til kurv

Vibra Lotus Anal Silikone Vibrator

Sort anal-vibrator med takket ring på skaftet og 7-trins vibrator, som kan reguleres via tastetryk.Vibra Lotus Anal Vibrator har en samlet længde på 22 cm. og en tykkelse på 2,2-4,5 cm.Vibratoren er lavet af ftalatfri silikone og den skal bruge 2 stk. AA-batterier, som kan købes særskilt.Kan benyttes af både kvinder og mænd.
169.00 DKKTilføj til kurv

Secura Big Boy XL Kondom 12 stk.

Secura Big Boy er et ekstra-stort kondom, som er 60 mm bred og 19,5 cm lang.Kondomet er med reservoir og med fugtighedslag på silikonebasis.Pakken indeholde 12 stk.
49.00 DKKTilføj til kurv

Bad Kitty Penisring med Vibrator

Bad Kitty er en dobbelt penisring, som kan sættes på penis og testikler på samme tid.Der medfølger en lille vibrator, som kan sættes ind i ringen. Vibratoren giver ekstra stimulation til dig, men også til din partner under samleje.Samlet længde ca. 30 cm, Ringtykkelse 0,8 cm, Ø 2,2-3,9 cm.Vibratoren benytter 3 x LR44 batterier, som skal købes ved siden af.
119.00 DKKTilføj til kurv

Prostata Vibrator Quest

Sort vibrator til mænd, som stimulere prostata bedre end noget andet anal-legetøj.Takket være det glatte materiale, kan vibratoren hurtigt, men forsigtigt føres op i anus. Og med 10 lydløse vibrations-programmer, er du garanteret en anal-orgasme, udover det sædvanlige.Anal-vibratoren har en længde på 11,2 cm. og en gennemsnitligt tykkelse på 2,5 cm.Den bruger 1 x AAA batteri, som medfølger.
239.00 DKKTilføj til kurv

Secura Big Boy XL Kondom 24 stk.

Secura Big Boy er et ekstra-stort kondom, som er 60 mm bred og 19,5 cm lang.Kondomet er med reservoir og med fugtighedslag på silikonebasis.Pakken indeholde 24 stk.
89.00 DKKTilføj til kurv

Secura Original Kondom 24 stk.

Almindeligt transparent kondom med reservoir og fugtighedslag på silikonebasis.Pakken indeholder 24 stk. kondomer.
79.00 DKKTilføj til kurv

Red Sling Penisring

Rød og sort penisring, som trækkes ned over penis og strammes til. Det bevirker at blodet ikke kan løbe væk, og det forstærker erektionen.Den passer til alle størrelser.
59.00 DKKTilføj til kurv

Rocks Off Vibrator Anal Plug

Lille anal-plug i et kugle design fra Rocks Off. De 3 kugler gør at den er god til både begyndere og øvede, da man kan starte småt og gå langsomt frem.Det lækre ved denne anal-plug, er at den har en lille vibrator indbygget, som kan give dig nogen kraftige anal-orgasmer. Vibratoren har 7 forskellige programmer og benytter 1 x 1,5V LR1/N-batteri (medfølger).Den har en samlet længde på 10,8 cm og er 1-3 cm. tyk. Ydermere er den vandtæt, så den kan tages med i badet.Kan benyttes af både mænd og kvinder.
189.00 DKKTilføj til kurv

Stardust Penisringe 3 stk.

Tre fleksible silikone penisringe i forskellige designs.De har alle 3 forskellige pirreknopper, som giver ekstra stimulations til både ham og hende.Diameter er 1,5 cm., men er meget elastisk, så den passer de fleste.
69.00 DKKTilføj til kurv