Navigation
Kurv 0 varer til 0.00 DKK

Ingen varer i kurver

Nature Skin Doggy-Style Masturbator

‹Return to Previous Page
Anmeldelser (0)

Reviews

Der er ingen anmeldelser af dette produkt endnu.

Bliv den første til at anmelde “Nature Skin Doggy-Style Masturbator”

Godt at vide
Diskret levering - Neutrale pakker uden logo Sikker betaling Fragt kun 39 kr. Fri fragt ved køb over 500 kr. 360 dages returret

Relaterede Produkter

Fifty Shades of Grey Yours and Mine Penisring

Penisring med vibrator fra den officielle Fifty Shades of Grey Pleasure kollektion.Den er lavet af glat silikone, som er elastisk, så den er nem at få på. Det anbefales dog at bruge en vandbasseret glidecreme.Vibratoren er vandtæt og sender stærke vibrationer, som giver utrolige lystfølelser igennem penis og op igennem hele kroppen.Leveres med en fin lille opbevaringspose i satin.Fifty Shades of Grey Yours and Mine Penisring har en diameter på 3,4 cm. Den leveres med batterier.
149.00 DKKTilføj til kurv

Bad Kitty Penisring med Vibrator

Bad Kitty er en dobbelt penisring, som kan sættes på penis og testikler på samme tid.Der medfølger en lille vibrator, som kan sættes ind i ringen. Vibratoren giver ekstra stimulation til dig, men også til din partner under samleje.Samlet længde ca. 30 cm, Ringtykkelse 0,8 cm, Ø 2,2-3,9 cm.Vibratoren benytter 3 x LR44 batterier, som skal købes ved siden af.
119.00 DKKTilføj til kurv

Durex Pleasure Ring

Hold erektionen længere, mens du dyrker sex med din partner.Før den transparente penisring ned over dit lem og mærk den tætsiddende pasform, der samler blodet i din penis og giver en intens rejsning.Ø: 4,2 cm
99.00 DKKTilføj til kurv

Red Sling Penisring

Rød og sort penisring, som trækkes ned over penis og strammes til. Det bevirker at blodet ikke kan løbe væk, og det forstærker erektionen.Den passer til alle størrelser.
59.00 DKKTilføj til kurv

Rocks Off Vibrator Anal Plug

Lille anal-plug i et kugle design fra Rocks Off. De 3 kugler gør at den er god til både begyndere og øvede, da man kan starte småt og gå langsomt frem.Det lækre ved denne anal-plug, er at den har en lille vibrator indbygget, som kan give dig nogen kraftige anal-orgasmer. Vibratoren har 7 forskellige programmer og benytter 1 x 1,5V LR1/N-batteri (medfølger).Den har en samlet længde på 10,8 cm og er 1-3 cm. tyk. Ydermere er den vandtæt, så den kan tages med i badet.Kan benyttes af både mænd og kvinder.
189.00 DKKTilføj til kurv

Anal Finger Plug

Denne gennemsigtige anal plug kan blive din nye bedste ven. Den har en tilpas størrelse hvis du aldrig har eksperimenteret med anale lege før, da den ikke er meget større end en finger.Den glider ind helt af sig selv, takket være dens glatte overflade. Ringen gør det muligt, at holde godt fat i pluggen ligemeget hvilken bevægelse du udfører.Den har en samlet længde på 9,5 cm. og er 2,7 cm. tyk, på det største punkt.
39.00 DKKTilføj til kurv

Swirly Pop Penisring med Vibrator

Lille sort penisring med vibrator, som giver nydelse for både dig og hende.  Penisringen har små hakker der giver ham ekstra stimulering, men den har også en lille gummitap, som massere hendes klitoris under samleje.Vibrator har 7 vibrationsmønstre at vælge imellem, men man kan også tage den ud og benytte penisringen uden.Swirly Pop Penisring har en diameter på 3 cm.Batterier er inkluderet.
169.00 DKKTilføj til kurv

Secura Original Kondom 24 stk.

Almindeligt transparent kondom med reservoir og fugtighedslag på silikonebasis.Pakken indeholder 24 stk. kondomer.
79.00 DKKTilføj til kurv

Anal Dildo Bullets i Silikone

Krum analdildo med pirrekuglestruktur samt sikkerhedsring.Den er lavet af sort silikone og har en samlet længde på 13,5 cm.
99.00 DKKTilføj til kurv

Triple Ball & Cock Penisring

Penisring med to testikelringe, som hver har en diameter på ca. 3 cm.Penisringen er lavet af elastisk silikone, og kan justeres individuelt via en skydeperle.
139.00 DKKTilføj til kurv