Navigation
Kurv 0 varer til 0.00 DKK

Ingen varer i kurver

Pjur Analyse Me Relaxing Anal Glidecreme 30 ml.

‹Return to Previous Page
Anmeldelser (0)

Reviews

Der er ingen anmeldelser af dette produkt endnu.

Bliv den første til at anmelde “Pjur Analyse Me Relaxing Anal Glidecreme 30 ml.”

Godt at vide
Diskret levering - Neutrale pakker uden logo Sikker betaling Fragt kun 39 kr. Fri fragt ved køb over 500 kr. 360 dages returret

Relaterede Produkter

Secura Blue Glidecreme 50 ml.

Secura Blue er en vandbasseret glidegelé, som er tilsat Muira Puama, Aloe Vera, Ginseng og Ginkgo.Geléen er duftneutral og kan bruges sammen med kondom.Dermatologisk testet og egnet til sart hud.Tuben indeholder 50 ml.
49.00 DKKTilføj til kurv

LR1/N Batterier 2 stk.

LR1/N batterier som benyttes til små vibratorer.Pakningen indeholder 2 stk.
25.00 DKKTilføj til kurv

Belou Vibrator Æg med Klitoris Stimulator

Belou Vibrator Æg er ikke et helt almindeligt vibro æg, det er nemlig med klitoris stimulator, så du får dobbelt nydelse.Vibrator ægget har 4 forskellige vibrationsprogammer, som styres via den trådløse fjernbetjening. Fjernbetjeningen har en rækkevidde på ca. 5 meter, så du kan sagtens overlade styrringen til din partner - f.eks imens du er i bad - ægget er nemlig vandtæt.Belou Vibrator Æg har en længde på 8,5 cm. og en diameter på 3,6 cm. Klitoris stimulatoren er 4,9 cm. lang og har en diameter på 0,9–1,4 cm.Der medfølger en fin lille USB ladestation, hvor ægget nemt kan oplades via induktion (trådløs opladning). En opladning tager ca. 3 timer og så er der til ca. 45 minutters leg. Der medfølger batterier til fjernbetjeningen.
849.00 DKKVælg muligheder

Pjur Sensitive Glide Glidecreme 100 ml.

Pjur Sensitive Glide er en vandbasseret glidecreme, som er uden konserveringsmidler, glycerine og parabener. Dette gør den meget egnet til meget følsom hud, som intime steder som regel er.Pjur Sensitive er dermatologisk testet.Flasken indeholder 100 ml.
129.00 DKKTilføj til kurv

Pjur Woman Bodyglide Glidecreme 30 ml.

Pjur Woman Bodyglide er specielt udviklet til kvindens sarte og meget følsomme intimhud.Glidecremen er meget drøj i brug og er meget god til tør hud, som den efterlader silkeblød.Pjur Woman Bodyglide har en langtidsvirkende glideegenskab og kun et par dråber er nok.Dermatologisk testet, duftneutral, fri for olie og parfume.Kan anvendes sammen med kondom.Flasken indeholder 30 ml.
59.00 DKKTilføj til kurv

Fifty Shades Freed I’ve Got You

Blødt og lækkert vibrator æg fra Fifty Shades Freed. Ægget har 20 lydløse vibrations-programmer, som styres via den trådløse fjernbetjening - enten af dig selv eller af din partner.Vibrator ægget er 8 cm. langt, har en tykkelse på 3,5-4 cm. og vejer 100 g.Fifty Shades Freed I've Got You er lavet af silikone og det lades op via det medfølgende USB-kabel.Der medfølger også en fin lille satin-pose til opbevaring.
829.00 DKKTilføj til kurv

Pjur Analyse Me Anal Komfort Glidecreme 30 ml.

Pjur Analyse Me Anal Komfort er en vandbasseret glidecreme med hyaluron, som giver en bedre glide-effekt.Glidecremen er smagsneutral, parfumefri og kondom-sikker.Flasken indeholder 30 ml.
69.00 DKKTilføj til kurv

Pjur Woman Aloe Vera Glidecreme 100 ml.

Pjur Woman er en vandbasseret glidecreme med aloe vera, som er fugtgivende og gør huden mere elastisk.Glidecremen har samme PH-værdi som en kvindes naturlige PH, og den er uden parabener og paraffiner.Flasken indeholder 100 ml. og kan benyttes sammen med latex-kondomer
129.00 DKKTilføj til kurv

Pjur Woman Bodyglide Glidecreme 250 ml.

Pjur Woman Bodyglide er specielt udviklet til kvindens sarte og meget følsomme intimhud.Glidecremen er meget drøj i brug og er meget god til tør hud, som den efterlader silkeblød.Pjur Woman Bodyglide har en langtidsvirkende glideegenskab og kun et par dråber er nok.Dermatologisk testet, duftneutral, fri for olie og parfume.Kan anvendes sammen med kondom.Flasken indeholder 250 ml.
249.00 DKKTilføj til kurv

Pjur Woman Vegan Glidecreme 30 ml.

Pjur Woman Vegan er en vandbasseret glidecreme, som er specielt designet til kvinder, så den har samme PH-værdi som kvindernes slimhinde.Glidecremen er 100% vegansk og indeholder hverken parabener, paraffiner, glycerol, syntetiske dufte eller farvestoffer.Flasken indeholder 30 ml. og kan benyttes sammen med latex-kondomer.
69.00 DKKTilføj til kurv