Navigation
Kurv 0 varer til 0.00 DKK

Ingen varer i kurver

Pjur Woman Bodyglide Glidecreme 100 ml.

‹Return to Previous Page
Anmeldelser (0)

Reviews

Der er ingen anmeldelser af dette produkt endnu.

Bliv den første til at anmelde “Pjur Woman Bodyglide Glidecreme 100 ml.”

Godt at vide
Diskret levering - Neutrale pakker uden logo Sikker betaling Fragt kun 39 kr. Fri fragt ved køb over 500 kr. 360 dages returret

Relaterede Produkter

Durex Play Prickelnd Glidecreme 50 ml.

Durex Play Prickelnd/Tingle er en vandbaseret glidecreme, der giver en stimulerende og varmende effekt de steder, du påfører den. Tuben indeholder 50 ml. og kan benyttes sammen med latex-kondomer.
79.00 DKK Tilføj til kurv

Durex Naturals Glidecreme 100 ml.

Durex Naturals er en vandbasseret glidecreme til de intime områder. Durex Naturals indeholder kun 100% naturlige ingredienser, inklusiv Biolin - et præbiotisk middel, der hjælper med at opretholde den intime balance. Glidecremen er lugtfri og farveløs. Tuben indeholder 100 ml.
139.00 DKK Tilføj til kurv

Magoon Massage pakke 3×50 ml.

Her får du en massagepakke fra Magoon, som indeholder 3 forskellige massageolier med hver deres duft. Olierne har en plejende og langtidsvirkende effekt, og kan nemt vaskes af med vand. Pakken indeholder 3 flasker á 50 ml. med følgende olier:
  • Magoon Moskus Massageolie
  • Magoon Indisk Elskovsolie
  • Magoon Jasmin
89.00 DKK Tilføj til kurv

Pjur Woman Vegan Glidecreme 100 ml.

Pjur Woman Vegan er en vandbasseret glidecreme, som er specielt designet til kvinder, så den har samme PH-værdi som kvindernes slimhinde. Glidecremen er 100% vegansk og indeholder hverken parabener, paraffiner, glycerol, syntetiske dufte eller farvestoffer. Flasken indeholder 100 ml. og kan benyttes sammen med latex-kondomer.
129.00 DKK Tilføj til kurv

Pjur Analyse Me Relaxing Anal Glidecreme 100 ml.

Silikonebasseret glidecremet, specielt til analt samleje. Pjur Analyse Me Relaxing Anal indeholder den næringsrige og aflsappende jojoba-olie. Glidecremen er kondom-sikker. Flasken indeholder 100 ml.
139.00 DKK Tilføj til kurv

Durex Play Warming Glidecreme 50 ml.

Durex Play Warming er en vandbasseret glidecreme med stimulerende varmeeffekt, som straks intensiverer lystfølelserne. Glidecremen er vandopløselig, fedtfri og klistrer ikke. Durex Play Warming er farve- og duftfri. Leveres i handy 50 ml. dispenser
79.00 DKK Tilføj til kurv

Magoon Massage pakke 3×100 ml.

3 forskellige massageolier i én pakke fra tyske Magoon, som er kendt for topkvalitet. Pakken indeholder 3 flasker á 100 ml. med følgende dufte:
  • Ambraduft
  • Rosenduft
  • Sanselig duft
Alle olierne har langvarig glideeffekt.
149.00 DKK Tilføj til kurv

Seven Creations Vibrator Æg med fjernbetjening

Lille, lilla vibro-æg med silkeblød overflade, som glider på plads næsten af sig selv. Det fjernes nemt igen ved hjælp af den integrerede sikkerhedspind. Du bliver forkælet med 3 vibrationshastigheder og 4 vibrationsmodi, som styres via den trådløse fjernbetjening. Netop den trådløse fjernbetjening kan gøre optakten, til en hyggelig aften, ekstra fræk. Prøv f.eks at overlade fjernbetjeningen til kæresten og se, hvad der sker på indkøbsturen, i biografen eller under en romantisk middag. Vibrator ægget er 6,5 cm langt, sikkerhedspind 9 cm langt. Tykkelsen på ægget er max. 3,9 cm. Materiale: Silikone, Ftalatfri ABS-plast med polyurethancoating, som gør det dejlig blødt. Der medfølger batterier til både vibrator æg og fjernbetjening.  
369.00 DKK Tilføj til kurv

Secura Blue Glidecreme 50 ml.

Secura Blue er en vandbasseret glidegelé, som er tilsat Muira Puama, Aloe Vera, Ginseng og Ginkgo. Geléen er duftneutral og kan bruges sammen med kondom. Dermatologisk testet og egnet til sart hud. Tuben indeholder 50 ml.
49.00 DKK Tilføj til kurv

Belou Vibrator Æg med Klitoris Stimulator

Belou Vibrator Æg er ikke et helt almindeligt vibro æg, det er nemlig med klitoris stimulator, så du får dobbelt nydelse. Vibrator ægget har 4 forskellige vibrationsprogammer, som styres via den trådløse fjernbetjening. Fjernbetjeningen har en rækkevidde på ca. 5 meter, så du kan sagtens overlade styrringen til din partner - f.eks imens du er i bad - ægget er nemlig vandtæt. Belou Vibrator Æg har en længde på 8,5 cm. og en diameter på 3,6 cm. Klitoris stimulatoren er 4,9 cm. lang og har en diameter på 0,9–1,4 cm. Der medfølger en fin lille USB ladestation, hvor ægget nemt kan oplades via induktion (trådløs opladning). En opladning tager ca. 3 timer og så er der til ca. 45 minutters leg. Der medfølger batterier til fjernbetjeningen.
849.00 DKK Vælg muligheder