Navigation
Kurv 0 varer til 0.00 DKK

Ingen varer i kurver

Pjur Woman Bodyglide Glidecreme 100 ml.

‹Return to Previous Page
Anmeldelser (0)

Reviews

Der er ingen anmeldelser af dette produkt endnu.

Bliv den første til at anmelde “Pjur Woman Bodyglide Glidecreme 100 ml.”

Godt at vide
Diskret levering - Neutrale pakker uden logo Sikker betaling Fragt kun 39 kr. Fri fragt ved køb over 500 kr. 360 dages returret

Relaterede Produkter

Durex Perfect Glide Silikone Glidecreme 50 ml.

Durex Perfect Glide er en silikonebasseret glidecreme, som holder 3 gange længere end andre glidecremer. Cremen er silkeblød og klistre ikke. Tuben indeholder 50 ml.
89.00 DKK Tilføj til kurv

Pjur Analyse Me Anal Komfort Glidecreme 30 ml.

Pjur Analyse Me Anal Komfort er en vandbasseret glidecreme med hyaluron, som giver en bedre glide-effekt. Glidecremen er smagsneutral, parfumefri og kondom-sikker. Flasken indeholder 30 ml.
69.00 DKK Tilføj til kurv

Pjur Woman Bodyglide Glidecreme 250 ml.

Pjur Woman Bodyglide er specielt udviklet til kvindens sarte og meget følsomme intimhud. Glidecremen er meget drøj i brug og er meget god til tør hud, som den efterlader silkeblød. Pjur Woman Bodyglide har en langtidsvirkende glideegenskab og kun et par dråber er nok. Dermatologisk testet, duftneutral, fri for olie og parfume. Kan anvendes sammen med kondom. Flasken indeholder 250 ml.
249.00 DKK Tilføj til kurv

Durex Real Feel Silikone Glidecreme 50 ml.

Durex Real Feel er en silikonebasseret glidecremet, som føles silkeblød og som ikke tørre ud. Den er kondomvenlig, og den 50 ml. store tube er nem at dosere.
89.00 DKK Tilføj til kurv

Worlds Best Glidecreme 125 ml.

Worlds Best Glidecreme er specielt testet med kondomer og kan også bruges bruges mod alle former for tør hud. Worlds Best er vandfast og uden sæddræber. Indhold: 125 ml.
79.00 DKK Tilføj til kurv

Durex Play Warming Glidecreme 100 ml.

Durex Play Warming er en vandbasseret glidecreme med stimulerende varmeeffekt, som straks intensiverer lystfølelserne. Glidecremen er vandopløselig, fedtfri og klistrer ikke. Durex Play Warming er farve- og duftfri. Leveres i handy 100 ml. dispenser
129.00 DKK Tilføj til kurv

Seven Creations Vibrator Æg med fjernbetjening

Lille, lilla vibro-æg med silkeblød overflade, som glider på plads næsten af sig selv. Det fjernes nemt igen ved hjælp af den integrerede sikkerhedspind. Du bliver forkælet med 3 vibrationshastigheder og 4 vibrationsmodi, som styres via den trådløse fjernbetjening. Netop den trådløse fjernbetjening kan gøre optakten, til en hyggelig aften, ekstra fræk. Prøv f.eks at overlade fjernbetjeningen til kæresten og se, hvad der sker på indkøbsturen, i biografen eller under en romantisk middag. Vibrator ægget er 6,5 cm langt, sikkerhedspind 9 cm langt. Tykkelsen på ægget er max. 3,9 cm. Materiale: Silikone, Ftalatfri ABS-plast med polyurethancoating, som gør det dejlig blødt. Der medfølger batterier til både vibrator æg og fjernbetjening.  
369.00 DKK Tilføj til kurv

Magoon Massage pakke 3×100 ml.

3 forskellige massageolier i én pakke fra tyske Magoon, som er kendt for topkvalitet. Pakken indeholder 3 flasker á 100 ml. med følgende dufte:
  • Ambraduft
  • Rosenduft
  • Sanselig duft
Alle olierne har langvarig glideeffekt.
149.00 DKK Tilføj til kurv

Active Warming Massageolie 100 ml.

Massageolie med en varmende effekt. Påfør olien og massér den ind i huden med cirklede bevægelser. Er ikke egnet til irriteret hud eller som glidecreme. Flasken indeholder 100 ml.
79.00 DKK Tilføj til kurv

LR1/N Batterier 2 stk.

LR1/N batterier som benyttes til små vibratorer. Pakningen indeholder 2 stk.
25.00 DKK Tilføj til kurv