Navigation
Kurv 0 varer til 0.00 DKK

Ingen varer i kurver

Pjur Woman Bodyglide Glidecreme 100 ml.

‹Return to Previous Page
Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er ingen anmeldelser af dette produkt endnu.

Bliv den første til at anmelde “Pjur Woman Bodyglide Glidecreme 100 ml.”

Godt at vide

Diskret levering - Neutrale pakker uden logo

Sikker betaling

Fragt kun 39 kr.

Fri fragt ved køb over 500 kr.

360 dages returret

Relaterede Produkter

Magoon Massage pakke 3×100 ml.

3 forskellige massageolier i én pakke fra tyske Magoon, som er kendt for topkvalitet. Pakken indeholder 3 flasker á 100 ml. med følgende dufte:
  • Ambraduft
  • Rosenduft
  • Sanselig duft
Alle olierne har langvarig glideeffekt.
149.00 DKK Tilføj til kurv

Durex Play Prickelnd Glidecreme 50 ml.

Durex Play Prickelnd/Tingle er en vandbaseret glidecreme, der giver en stimulerende og varmende effekt de steder, du påfører den. Tuben indeholder 50 ml. og kan benyttes sammen med latex-kondomer.
79.00 DKK Tilføj til kurv

Durex Play Warming Glidecreme 50 ml.

Durex Play Warming er en vandbasseret glidecreme med stimulerende varmeeffekt, som straks intensiverer lystfølelserne. Glidecremen er vandopløselig, fedtfri og klistrer ikke. Durex Play Warming er farve- og duftfri. Leveres i handy 50 ml. dispenser
79.00 DKK Tilføj til kurv

Pjur Soft Glide Silikone Glidecreme 100 ml.

Pjur Soft Glide er en silikonebasseret kvalitets-glidecreme med jojoba-olie, som gør den særlig velegnet til meget tør hud og følsomme slimhinder. Flasken indeholder 100 ml.
129.00 DKK Tilføj til kurv

Durex Play Feel Glidecreme 50 ml.

Vandbasseret glidecreme, som har en ekstrem smørrende effekt, så den kan benyttes både vaginalt og analt. Durex Play Feel kan hjælpe mos vaginalt tørhed og pH-neutral. Tuben indeholder 50 ml.
79.00 DKK Tilføj til kurv

Pjur Analyse Me Anal Komfort Glidecreme 100 ml.

Pjur Analyse Me Anal Komfort er en vandbasseret glidecreme med hyaluron, som giver en bedre glide-effekt. Glidecremen er smagsneutral, parfumefri og kondom-sikker. Flasken indeholder 100 ml.
139.00 DKK Tilføj til kurv

Belou Vibrator Æg med Klitoris Stimulator

Belou Vibrator Æg er ikke et helt almindeligt vibro æg, det er nemlig med klitoris stimulator, så du får dobbelt nydelse. Vibrator ægget har 4 forskellige vibrationsprogammer, som styres via den trådløse fjernbetjening. Fjernbetjeningen har en rækkevidde på ca. 5 meter, så du kan sagtens overlade styrringen til din partner - f.eks imens du er i bad - ægget er nemlig vandtæt. Belou Vibrator Æg har en længde på 8,5 cm. og en diameter på 3,6 cm. Klitoris stimulatoren er 4,9 cm. lang og har en diameter på 0,9–1,4 cm. Der medfølger en fin lille USB ladestation, hvor ægget nemt kan oplades via induktion (trådløs opladning). En opladning tager ca. 3 timer og så er der til ca. 45 minutters leg. Der medfølger batterier til fjernbetjeningen.
849.00 DKK Vælg muligheder

Pjur Woman Aloe Vera Glidecreme 100 ml.

Pjur Woman er en vandbasseret glidecreme med aloe vera, som er fugtgivende og gør huden mere elastisk. Glidecremen har samme PH-værdi som en kvindes naturlige PH, og den er uden parabener og paraffiner. Flasken indeholder 100 ml. og kan benyttes sammen med latex-kondomer.  
129.00 DKK Tilføj til kurv

Pjur Woman Vegan Glidecreme 100 ml.

Pjur Woman Vegan er en vandbasseret glidecreme, som er specielt designet til kvinder, så den har samme PH-værdi som kvindernes slimhinde. Glidecremen er 100% vegansk og indeholder hverken parabener, paraffiner, glycerol, syntetiske dufte eller farvestoffer. Flasken indeholder 100 ml. og kan benyttes sammen med latex-kondomer.
129.00 DKK Tilføj til kurv

Pjur Analyse Me Anal Komfort Glidecreme 30 ml.

Pjur Analyse Me Anal Komfort er en vandbasseret glidecreme med hyaluron, som giver en bedre glide-effekt. Glidecremen er smagsneutral, parfumefri og kondom-sikker. Flasken indeholder 30 ml.
69.00 DKK Tilføj til kurv
Back to top