Navigation
Kurv 0 varer til 0.00 DKK

Ingen varer i kurver

Pjur Woman Bodyglide Glidecreme 30 ml.

‹Return to Previous Page
Anmeldelser (0)

Reviews

Der er ingen anmeldelser af dette produkt endnu.

Bliv den første til at anmelde “Pjur Woman Bodyglide Glidecreme 30 ml.”

Godt at vide
Diskret levering - Neutrale pakker uden logo Sikker betaling Fragt kun 39 kr. Fri fragt ved køb over 500 kr. 360 dages returret

Relaterede Produkter

Magoon Massage pakke 3×50 ml.

Her får du en massagepakke fra Magoon, som indeholder 3 forskellige massageolier med hver deres duft.Olierne har en plejende og langtidsvirkende effekt, og kan nemt vaskes af med vand.Pakken indeholder 3 flasker á 50 ml. med følgende olier:
  • Magoon Moskus Massageolie
  • Magoon Indisk Elskovsolie
  • Magoon Jasmin
89.00 DKKTilføj til kurv

Active Warming Massageolie 100 ml.

Massageolie med en varmende effekt.Påfør olien og massér den ind i huden med cirklede bevægelser.Er ikke egnet til irriteret hud eller som glidecreme.Flasken indeholder 100 ml.
79.00 DKKTilføj til kurv

Durex Perfect Glide Silikone Glidecreme 50 ml.

Durex Perfect Glide er en silikonebasseret glidecreme, som holder 3 gange længere end andre glidecremer.Cremen er silkeblød og klistre ikke.Tuben indeholder 50 ml.
89.00 DKKTilføj til kurv

Seven Creations Vibrator Æg med fjernbetjening

Lille, lilla vibro-æg med silkeblød overflade, som glider på plads næsten af sig selv. Det fjernes nemt igen ved hjælp af den integrerede sikkerhedspind.Du bliver forkælet med 3 vibrationshastigheder og 4 vibrationsmodi, som styres via den trådløse fjernbetjening. Netop den trådløse fjernbetjening kan gøre optakten, til en hyggelig aften, ekstra fræk. Prøv f.eks at overlade fjernbetjeningen til kæresten og se, hvad der sker på indkøbsturen, i biografen eller under en romantisk middag.Vibrator ægget er 6,5 cm langt, sikkerhedspind 9 cm langt. Tykkelsen på ægget er max. 3,9 cm.Materiale: Silikone, Ftalatfri ABS-plast med polyurethancoating, som gør det dejlig blødt.Der medfølger batterier til både vibrator æg og fjernbetjening. 
369.00 DKKTilføj til kurv

Pjur Woman Aloe Vera Glidecreme 100 ml.

Pjur Woman er en vandbasseret glidecreme med aloe vera, som er fugtgivende og gør huden mere elastisk.Glidecremen har samme PH-værdi som en kvindes naturlige PH, og den er uden parabener og paraffiner.Flasken indeholder 100 ml. og kan benyttes sammen med latex-kondomer
129.00 DKKTilføj til kurv

Durex Naturals Glidecreme 100 ml.

Durex Naturals er en vandbasseret glidecreme til de intime områder.Durex Naturals indeholder kun 100% naturlige ingredienser, inklusiv Biolin - et præbiotisk middel, der hjælper med at opretholde den intime balance.Glidecremen er lugtfri og farveløs.Tuben indeholder 100 ml.
139.00 DKKTilføj til kurv

Pjur Woman Aloe Vera Glidecreme 30 ml.

Pjur Woman er en vandbasseret glidecreme med aloe vera, som er fugtgivende og gør huden mere elastisk.Glidecremen har samme PH-værdi som en kvindes naturlige PH, og den er uden parabener og paraffiner.Flasken indeholder 30 ml. og kan benyttes sammen med latex-kondomer
69.00 DKKTilføj til kurv

Belou Vibrator Æg med Klitoris Stimulator

Belou Vibrator Æg er ikke et helt almindeligt vibro æg, det er nemlig med klitoris stimulator, så du får dobbelt nydelse.Vibrator ægget har 4 forskellige vibrationsprogammer, som styres via den trådløse fjernbetjening. Fjernbetjeningen har en rækkevidde på ca. 5 meter, så du kan sagtens overlade styrringen til din partner - f.eks imens du er i bad - ægget er nemlig vandtæt.Belou Vibrator Æg har en længde på 8,5 cm. og en diameter på 3,6 cm. Klitoris stimulatoren er 4,9 cm. lang og har en diameter på 0,9–1,4 cm.Der medfølger en fin lille USB ladestation, hvor ægget nemt kan oplades via induktion (trådløs opladning). En opladning tager ca. 3 timer og så er der til ca. 45 minutters leg. Der medfølger batterier til fjernbetjeningen.
849.00 DKKVælg muligheder

Secura Blue Glidecreme 50 ml.

Secura Blue er en vandbasseret glidegelé, som er tilsat Muira Puama, Aloe Vera, Ginseng og Ginkgo.Geléen er duftneutral og kan bruges sammen med kondom.Dermatologisk testet og egnet til sart hud.Tuben indeholder 50 ml.
49.00 DKKTilføj til kurv

Worlds Best Glidecreme 125 ml.

Worlds Best Glidecreme er specielt testet med kondomer og kan også bruges bruges mod alle former for tør hud.Worlds Best er vandfast og uden sæddræber.Indhold: 125 ml.
79.00 DKKTilføj til kurv