Navigation
Kurv 0 varer til 0.00 DKK

Ingen varer i kurver

Rabbit Penisring med Vibrator

‹Return to Previous Page
Anmeldelser (0)

Reviews

Der er ingen anmeldelser af dette produkt endnu.

Bliv den første til at anmelde “Rabbit Penisring med Vibrator”

Godt at vide
Diskret levering - Neutrale pakker uden logo Sikker betaling Fragt kun 39 kr. Fri fragt ved køb over 500 kr. 360 dages returret

Relaterede Produkter

Mias Muschi Masturbator

Mias Muschi er en handy masturbator med vaginaåbning og udprægede skamlæber i den ene ende, og anusåbning i den anden.Lystkanalen er pink/hudfarvet og med nopper og riller.Masturbatoren er ca. 16 cm lang.
199.00 DKKTilføj til kurv

Secura Original Kondom 24 stk.

Almindeligt transparent kondom med reservoir og fugtighedslag på silikonebasis.Pakken indeholder 24 stk. kondomer.
79.00 DKKTilføj til kurv

Vibro Ring Klar

Denne penis ring giver ikke alene en længere erektion, men stimulerer også penis med det lille indbyggede vibro-æg, hvilket giver en kraftigere orgasme.Batterier medfølger.
79.00 DKKTilføj til kurv

Vibra Lotus Anal Silikone Vibrator

Sort anal-vibrator med takket ring på skaftet og 7-trins vibrator, som kan reguleres via tastetryk.Vibra Lotus Anal Vibrator har en samlet længde på 22 cm. og en tykkelse på 2,2-4,5 cm.Vibratoren er lavet af ftalatfri silikone og den skal bruge 2 stk. AA-batterier, som kan købes særskilt.Kan benyttes af både kvinder og mænd.
169.00 DKKTilføj til kurv

Spider Texas Patti Masturbator

Spider Texas Patti er en hudfarvet masturbator, som efter sigende skulle være en tro kopi af pornoskuespillerinden Texas Pattis vagina - helt ned til den lille intimpiercing.Masturbatoren har en ru og nubret struktur indvendigt, som giver en intens og realistisk stimulation.Den bliver leveret sammen med en sugekop, så den kan monteres på glatte overflader.Samlet længde 28,5 cm. Penetrationsdybden er ca. 17 cm., med en diameter på 4 cm.Det hele er pakket en flot og rimelig neutral æske.
929.00 DKKTilføj til kurv

Red Sling Penisring

Rød og sort penisring, som trækkes ned over penis og strammes til. Det bevirker at blodet ikke kan løbe væk, og det forstærker erektionen.Den passer til alle størrelser.
59.00 DKKTilføj til kurv

Fifty Shades of Grey Yours and Mine Penisring

Penisring med vibrator fra den officielle Fifty Shades of Grey Pleasure kollektion.Den er lavet af glat silikone, som er elastisk, så den er nem at få på. Det anbefales dog at bruge en vandbasseret glidecreme.Vibratoren er vandtæt og sender stærke vibrationer, som giver utrolige lystfølelser igennem penis og op igennem hele kroppen.Leveres med en fin lille opbevaringspose i satin.Fifty Shades of Grey Yours and Mine Penisring har en diameter på 3,4 cm. Den leveres med batterier.
149.00 DKKTilføj til kurv

Durex Pleasure Ring

Hold erektionen længere, mens du dyrker sex med din partner.Før den transparente penisring ned over dit lem og mærk den tætsiddende pasform, der samler blodet i din penis og giver en intens rejsning.Ø: 4,2 cm
99.00 DKKTilføj til kurv

Swirly Pop Penisring med Vibrator

Lille sort penisring med vibrator, som giver nydelse for både dig og hende.  Penisringen har små hakker der giver ham ekstra stimulering, men den har også en lille gummitap, som massere hendes klitoris under samleje.Vibrator har 7 vibrationsmønstre at vælge imellem, men man kan også tage den ud og benytte penisringen uden.Swirly Pop Penisring har en diameter på 3 cm.Batterier er inkluderet.
169.00 DKKTilføj til kurv

Anal Dildo Bullets i Silikone

Krum analdildo med pirrekuglestruktur samt sikkerhedsring.Den er lavet af sort silikone og har en samlet længde på 13,5 cm.
99.00 DKKTilføj til kurv