Navigation
Kurv 0 varer til 0.00 DKK

Ingen varer i kurver

Rubiks Cube med Bryster

‹Return to Previous Page
Anmeldelser (0)

Reviews

Der er ingen anmeldelser af dette produkt endnu.

Bliv den første til at anmelde “Rubiks Cube med Bryster”

Godt at vide
Diskret levering - Neutrale pakker uden logo Sikker betaling Fragt kun 39 kr. Fri fragt ved køb over 500 kr. 360 dages returret

Relaterede Produkter

Fifty Shades Freed I’ve Got You

Blødt og lækkert vibrator æg fra Fifty Shades Freed. Ægget har 20 lydløse vibrations-programmer, som styres via den trådløse fjernbetjening - enten af dig selv eller af din partner.Vibrator ægget er 8 cm. langt, har en tykkelse på 3,5-4 cm. og vejer 100 g.Fifty Shades Freed I've Got You er lavet af silikone og det lades op via det medfølgende USB-kabel.Der medfølger også en fin lille satin-pose til opbevaring.
829.00 DKKTilføj til kurv

Pjur Analyse Me Anal Komfort Glidecreme 30 ml.

Pjur Analyse Me Anal Komfort er en vandbasseret glidecreme med hyaluron, som giver en bedre glide-effekt.Glidecremen er smagsneutral, parfumefri og kondom-sikker.Flasken indeholder 30 ml.
69.00 DKKTilføj til kurv

Durex Naturals Glidecreme 100 ml.

Durex Naturals er en vandbasseret glidecreme til de intime områder.Durex Naturals indeholder kun 100% naturlige ingredienser, inklusiv Biolin - et præbiotisk middel, der hjælper med at opretholde den intime balance.Glidecremen er lugtfri og farveløs.Tuben indeholder 100 ml.
139.00 DKKTilføj til kurv

Pjur Woman Bodyglide Glidecreme 30 ml.

Pjur Woman Bodyglide er specielt udviklet til kvindens sarte og meget følsomme intimhud.Glidecremen er meget drøj i brug og er meget god til tør hud, som den efterlader silkeblød.Pjur Woman Bodyglide har en langtidsvirkende glideegenskab og kun et par dråber er nok.Dermatologisk testet, duftneutral, fri for olie og parfume.Kan anvendes sammen med kondom.Flasken indeholder 30 ml.
59.00 DKKTilføj til kurv

Durex Play Feel Glidecreme 100 ml.

Vandbasseret glidecreme, som har en ekstrem smørrende effekt, så den kan benyttes både vaginalt og analt.Durex Play Feel kan hjælpe mos vaginalt tørhed og pH-neutral.Tuben indeholder 100 ml.
119.00 DKKTilføj til kurv

Pjur Woman Vegan Glidecreme 100 ml.

Pjur Woman Vegan er en vandbasseret glidecreme, som er specielt designet til kvinder, så den har samme PH-værdi som kvindernes slimhinde.Glidecremen er 100% vegansk og indeholder hverken parabener, paraffiner, glycerol, syntetiske dufte eller farvestoffer.Flasken indeholder 100 ml. og kan benyttes sammen med latex-kondomer.
129.00 DKKTilføj til kurv

Active Warming Massageolie 100 ml.

Massageolie med en varmende effekt.Påfør olien og massér den ind i huden med cirklede bevægelser.Er ikke egnet til irriteret hud eller som glidecreme.Flasken indeholder 100 ml.
79.00 DKKTilføj til kurv

Durex Real Feel Silikone Glidecreme 50 ml.

Durex Real Feel er en silikonebasseret glidecremet, som føles silkeblød og som ikke tørre ud.Den er kondomvenlig, og den 50 ml. store tube er nem at dosere.
89.00 DKKTilføj til kurv

Pjur Woman Vegan Glidecreme 30 ml.

Pjur Woman Vegan er en vandbasseret glidecreme, som er specielt designet til kvinder, så den har samme PH-værdi som kvindernes slimhinde.Glidecremen er 100% vegansk og indeholder hverken parabener, paraffiner, glycerol, syntetiske dufte eller farvestoffer.Flasken indeholder 30 ml. og kan benyttes sammen med latex-kondomer.
69.00 DKKTilføj til kurv

Pjur Analyse Me Anal Komfort Glidecreme 100 ml.

Pjur Analyse Me Anal Komfort er en vandbasseret glidecreme med hyaluron, som giver en bedre glide-effekt.Glidecremen er smagsneutral, parfumefri og kondom-sikker.Flasken indeholder 100 ml.
139.00 DKKTilføj til kurv