Navigation
Kurv 0 varer til 0.00 DKK

Ingen varer i kurver

Secura El Toro Kondom med Potensring 24 stk.

‹Return to Previous Page
Anmeldelser (0)

Reviews

Der er ingen anmeldelser af dette produkt endnu.

Bliv den første til at anmelde “Secura El Toro Kondom med Potensring 24 stk.”

Godt at vide
Diskret levering - Neutrale pakker uden logo Sikker betaling Fragt kun 39 kr. Fri fragt ved køb over 500 kr. 360 dages returret

Relaterede Produkter

Mias Muschi Masturbator

Mias Muschi er en handy masturbator med vaginaåbning og udprægede skamlæber i den ene ende, og anusåbning i den anden.Lystkanalen er pink/hudfarvet og med nopper og riller.Masturbatoren er ca. 16 cm lang.
199.00 DKKTilføj til kurv

Swirly Pop Penisring med Vibrator

Lille sort penisring med vibrator, som giver nydelse for både dig og hende.  Penisringen har små hakker der giver ham ekstra stimulering, men den har også en lille gummitap, som massere hendes klitoris under samleje.Vibrator har 7 vibrationsmønstre at vælge imellem, men man kan også tage den ud og benytte penisringen uden.Swirly Pop Penisring har en diameter på 3 cm.Batterier er inkluderet.
169.00 DKKTilføj til kurv

Secura Original Kondom 24 stk.

Almindeligt transparent kondom med reservoir og fugtighedslag på silikonebasis.Pakken indeholder 24 stk. kondomer.
79.00 DKKTilføj til kurv

Spider Texas Patti Masturbator

Spider Texas Patti er en hudfarvet masturbator, som efter sigende skulle være en tro kopi af pornoskuespillerinden Texas Pattis vagina - helt ned til den lille intimpiercing.Masturbatoren har en ru og nubret struktur indvendigt, som giver en intens og realistisk stimulation.Den bliver leveret sammen med en sugekop, så den kan monteres på glatte overflader.Samlet længde 28,5 cm. Penetrationsdybden er ca. 17 cm., med en diameter på 4 cm.Det hele er pakket en flot og rimelig neutral æske.
929.00 DKKTilføj til kurv

Secura Big Boy XL Kondom 24 stk.

Secura Big Boy er et ekstra-stort kondom, som er 60 mm bred og 19,5 cm lang.Kondomet er med reservoir og med fugtighedslag på silikonebasis.Pakken indeholde 24 stk.
89.00 DKKTilføj til kurv

Fleshlight Pink Lady Stamina Training Unit

Fleshlight Pink Lady STU (Stamina Training Unit) er yderst populær masturbator.Den snævre åbning og den bløde indervæg beklædt med små knopper, gør det svært at holde udløsningen tilbage. Dette gør Fleshlight Pink Lady STU til den perfekte træningspartner, så du lærer at holde længere og rigtigt kan imponere din partner i sengen.Vi anbefaler at du vasker din Fleshlight i varm vand efter brug, og sprayer den med en anti-bakteriel spray bagefter.
449.00 DKKTilføj til kurv

Vibro Ring Rød

Denne penis ring giver ikke alene en længere erektion, men stimulerer også penis med det lille indbyggede vibro-æg, hvilket giver en kraftigere orgasme.Batterier medfølger.
79.00 DKKTilføj til kurv

Steely Cockring med Testikelring

Penisring, bestående af 2 elastiske ringe, som er forbundet med hinanden - 1 til penis og 1 til dine testikler.Ringen til penis er med små knopper, som giver ekstra stimulation under samleje.Diameter på ringene er 2,4 og 3,7 cm.
59.00 DKKTilføj til kurv

Fifty Shades of Grey Yours and Mine Penisring

Penisring med vibrator fra den officielle Fifty Shades of Grey Pleasure kollektion.Den er lavet af glat silikone, som er elastisk, så den er nem at få på. Det anbefales dog at bruge en vandbasseret glidecreme.Vibratoren er vandtæt og sender stærke vibrationer, som giver utrolige lystfølelser igennem penis og op igennem hele kroppen.Leveres med en fin lille opbevaringspose i satin.Fifty Shades of Grey Yours and Mine Penisring har en diameter på 3,4 cm. Den leveres med batterier.
149.00 DKKTilføj til kurv

Durex Pleasure Ring

Hold erektionen længere, mens du dyrker sex med din partner.Før den transparente penisring ned over dit lem og mærk den tætsiddende pasform, der samler blodet i din penis og giver en intens rejsning.Ø: 4,2 cm
99.00 DKKTilføj til kurv