SenseMax Sense Vibe G-Punkt & P-Punkt Vibrator

SenseMax er den nyeste og mest effektfuldt vibrator til både ham og hende. Du får en velfungerende G- og P-Punkts vibrator, der kan bruges i kombination med det smarte VR headset. Dette højner jeres oplevelser sammen, når I kan give hinanden de vildeste virtual reality oplevelser.

SenseMax er skabt med den nyeste teknik på området for sexlegetøj, og der er garanti for masser af intensitet og spænding.

Den ergonomisk udformede vibrator giver kraftfuld effekt på kvindens G-punkt og kan derudover bruges til simulering af klitoris.

Hos manden vil vibratoren give den perfekte effekt på prostata, eller den kan bruges til at give intens og nydelsesfuld, anal stimuli.

Ned til 999,00 kr
tilgængelighed: På lager
SKU
594121-1

Få de mest intense oplevelser med Virtual Reality vibratoren

SenseMax Sense Vibe G-punkt & P-punkt vibratoren er designet til at kunne fungere sammen med de smarte Virtual Reality briller – SenseMax Sense VR maske.

Med disse VR-briller kan I tage jeres onani til et helt nyt niveau. Der er garanti for de mest intensive oplevelser, når du kan blive både fysisk og visuelt stimuleret. 

Vibratoren og den smarte VR-maske er udvikle til at kunne blive koble op til SenseMax Ecsystem Appen. Herfra kan der skabes de oplevelser, som I tænder på.

Brug SenseMax vibratoren til at opnå den ultimative nydelse alene eller sammen

Om du bruger SenseMax Sense Vibe G-punkt & P-punkt vibratoren alene eller sammen med din partner, er helt op til dig. Sammen med din partner, kæreste eller ægtefælle kan VR-masken bruges til skabe ekstra spænding, når I har lyst til det.

Den specialdesignede vibrator er overtrukket med blød og hudvenlig silikone og har 2 kraftige motorer indeni. Den er udstyret med 8 vibrationsprogrammer og 12 styrkeniveauer. Dermed kan der gives den stimulering, som er ønsket.

Det er nemt at justere styrken, så der kan pirres, leges og nydes til et maksimum. Det gælder både, når SenseMax bruges til vaginal og anal stimulering.

Der medfølger et praktisk UBS kabel til vibratoren, som skal bruges til opladning. SenseMax har en længde på 16cm, en bredde på 7,1cm og en højde på 3,6cm.

Den leveres i en elegant og smart boks, som kan bruges til opbevaring og beskyttelse. Boksen fungerer derudover som opladerstation, så du altid kan skabe de frækkeste, intense og vilde oplevelser.

 

Indsend din bedømmelse
Du anmelder:SenseMax Sense Vibe G-Punkt & P-Punkt Vibrator
Din bedømmelse

Hurtig og Diskret levering

Leveringstid på alle produkter er 1-3 dage.

Alle ordrer pakkes og sendes i neutrale pakker. Der vil ikke være påført noget, som viser at pakken kommer fra en sexshop.

Fri fragt over 500 kr

Hos Purelust.dk koster fragten altid 39 kr.

Bestiller du for mere end 500 kr. sender vi fragtfrit.

365 dages fuld fortrydelsesret

Hos Purelust.dk tilbyder vi 365 dages fuld fortrydelsesret, hvis produktet er ubrugt og i uåbnet emballage