Danmarks billigste Sexshop

Prøv vores nye sexshop

Det kan være svært at skille sig ud fra mængden, da der efterhånden er mange, der sælger sexlegetøj på internettet. Dog har vi optimeret hele købsprocessen fra når du køber ind til dit næste seksuelle eventyr til levering. Helt grundlæggende fungerer denne sexshop som alle de andre; du har browset dig vej gennem vores varesortiment og har fundet én eller flere ting, som du ønsker at få hjem så du kan udforske din egen og din partners krop. Når du går videre til kassen i sexshoppen, vil du være godt stillet, hvis du bruger 5 minutter på at læse betingelserne igennem, dog vil vi kort ridse dem op her – så slipper du for en del af bøvlet og kan scrolle ned til det, du synes er vigtigst at læse. Purelust.dk er en del af SearchMore og har hovedsæde på Vestsjælland. Indtil videre leveres der kun varer til danske adresser og dine pakker leveres med enten PostNord eller GLS. I nogle tilfælde sendes dine varer direkte fra leverandørernes lagre, derfor kan du opleve at forsendelsen kommer med en anden fragtmand end førnævnte.

Gratis fragt og returret i denne sexshop

Handler du for mere end 500 kroner vil din fragt altid være gratis, er beløbet under 500 kroner, skal du kun betale en fragtpris på 39 kroner. Dette er en af landets billigste fragtpriser i forbindelse med salg af sexlegetøj. Nogle gange kan man komme til at købe med øjnene og ikke med lysten – eller omvendt. Derfor har du naturligvis altid fuld fortrydelsesret på dine køb så længe varerne er i uåbnet tilstand. Dog skal du ikke skynde dig med at returnere dine varer, da du i denne sexshop har 360 dages fuld fortrydelsesret på dit køb og kan få dine penge retur. Har du købt flere ting i samme ordre, kan du også sende én eller flere af tingene retur til os. Dette gør du ved at kontakte os og gøre opmærksom på, at nogle varer fra en bestemt ordre er på vej retur. Du får derefter pengene overført tilbage til din konto, dog får du ikke refunderet dine omkostninger ved returforsendelser.

Det er nemt og ligetil at bruge vores sexshop

Brugervenlighed er noget, der er vigtigt at gå op i. Derfor kan du altid finde hurtigt og nemt rundt på hjemmesiden og i sexshoppen ved at bruge fanerne øverst på siden. Disse er altid synlige for dig – selv når du er inde og kigge på et udvalgt produkt. Er du først inde og kigge i en bestemt kategori, vil du udover den øverste række faner også altid kunne finde rundt ved at bruge menuen til venstre på siden, der giver dig et mere fyldestgørende overblik over, hvad dit næste move kan være. Med den venstre menu kan du folde de forskellige kategorier ud og samtidig vælge at folde underkategorierne ud. Er du f.eks. inde og kigge under ’Kvinder’, kan du folde kategorien ’Anal legetøj’ ud og se hvilke valgmuligheder du har for at intensivere din søgning, hvis du leder efter noget bestemt.

Du kan trygt handle i vores sexshop – vi passer godt på dine oplysninger

En af de nye emner, der er særligt oppe for tiden, er beskyttelsen af personlige oplysninger og persondataloven. I denne sexshop følger vi persondataloven og behandler derfor dine oplysninger med største forsigtighed og sikkerhed.  Intet sker uden dit samtykke, hvorfor du ikke skal bekymre dig om fremtidige spammails, reklame pop-ups eller andre irriterende elementer, der forstyrrer dig i din hverdag. Oplever du problemer i forbindelse med behandlingen af dine data, beder vi om, at du straks informerer os om dette så vi kan rette den eventuelle fejl. Sexshoppen benytter sig af cookies, hvorfor du bør være opmærksom på om din computer eller smartphone er sat op til at kunne bruge disse. Trykker du ’ok’ til brug af cookies på vores hjemmeside, vil disse udelukkende blive brugt til at sørge for, at dine valg og præferencer huskes til kommende besøg.

Reklamation ved brug af sexshop

Skulle et købt produkt ikke leve op til dine forventninger, eller hvis du mod al forventning modtager et beskadiget produkt, kan du naturligvis gøre brug af din reklamationsret, der er gældende i 24 måneder efter du modtager varen. Oplever du problemer, bør du straks tage kontakt til vores sexshop, så en sag vil blive startet. Du skal derefter returnere varen snarest muligt, og gøre os opmærksomme på, om du ønsker produktet repareret, udskiftet eller om du vil have pengene retur. Når du sender en vare retur i forbindelse med en reklamationssag, skal du være opmærksom på, at produktet og alt dets tilbehør, inklusiv eventuel manual, skal sendes retur. Det skal pakkes forsvarligt og du vil herefter høre fra os så snart vi har modtaget og gennemgået dit produkt. Skader forårsaget af betjenings- eller håndteringsfejl vil ikke blive dækket af reklamationen, derfor bør du grundigt læse vejledningen når du modtager dit nye produkt – især hvis der er tale om et elektronisk produkt såsom en vibrator eller et fjernbetjent sexlegetøj.