Masker & Blindfolds

8 varer

Sorter faldende
pr. side

8 varer

Sorter faldende
pr. side

Pirrende effekt og ekstra nydelse

Der er mange grunde til, at blindfolds er populært tilbehør til det normale sexlegetøj. Det er pirrende for begge parter, at den ene bærer en maske, som hæmmer synssansen, men samtidig stimulerer følesansen. Har du masken på, vil du få helt nye oplevelser med følelser, fornemmelser og berøring. Og er du den, som giver masken på, vil du få en helt særlig oplevelse med at udforske din kærestes, partners eller ægtefælles krop, når du ved, at han eller hun ikke kan se dig. Der er garanti for ekstra intensitet og stimulering, når I bruger blindfolds. Om I gør brug af masken som en del af en SM leg, eller om I bruger masken som en del af et pirrende forspil, er helt op til jer.

Vælg blindfold der matcher dig

Der findes maske til enhver mand, kvinde og par. Der er stor forskel på de forskellige designs, stilarter og materialer, som de bedste blindfolds har. De findes i rå designs lavet af læder samt i romantiske og sexede designs lavet af enten satin eller blød bomuld. Er du og din kæreste til SM, kan modellerne i læder eller de frække full-face hætter være de helt rette valg, mens de klassiske modeller i satin kan være de bedste udgaver for jer, som er til frække lege og romantik. Det vigtigste er, at du vælger et look og en stilart, som passer til dig, din personlighed og dine lyster. Når du skal vælge den helt rette maske, skal du forholde dig til materiale, stil og ikke mindst design i forhold til omkreds og lukkemekanisme. Nogle modeller skal bindes med bånd, mens andre har kraftige velcro-remme.

Bondage, sanselege, forspil eller romantik?

Den helt store fordel ved de populære blindfolds er deres utallige anvendelsesmuligheder. Ethvert par kan få masser af intense oplevelser sammen, når der udforskes, pirres og eksperimenteres, mens den ene har synet dækket. Selvom maskerne ofte bliver brugt til SM lege, kan de få ligeså stor glæde og værdi for jer, som er til romantik og lidenskabelige sanseoplevelser. De kan bruges både til forspil, rollelege og sex.