Piske & Paddles

11 varer

Sorter faldende
pr. side

11 varer

Sorter faldende
pr. side

Derfor er piske populært sexlegetøj

Der er ligeså mange anvendelsesmuligheder med piske, som der findes forskellige behov og lyster. Mens nogle er til slag og pirrende svirp, er andre til blidere berøringer. Sexlegetøjet kan bruges til begge dele, og det er det perfekte legetøj til den frække aften derhjemme. Der er mange grunde til, at par i alle aldre holder af det frække legetøj:
  • Kan bruges til frække forspil
  • Egner sig til at blive brugt i forbindelse med rollespil eller bondage
  • Alle og enhver kan bruge det
  • Sexlegetøjet findes i alle stilarter og størrelser
  • Der findes udgaver i mange forskellige materialer
  • Findes som floggers og paddles
  • Kan bruges i forbindelse med andet sexlegetøj
Når du skal vælge den helt rette model til dig og din partner, kæreste eller ægtefælle, skal du dig til design og materiale. Materialet har indflydelse på, hvor intense slag redskabet kan give, og designet influerer på stil og seksuelle behov. Sexlegetøjet kan bruges både til lette kærtegn og til intensive og nydelsesrige slag. Dine anvendelsesmuligheder med sexlegetøjet afhænger til dels af, om du vælger flogger eller paddles.

Skal jeg vælge pisk eller paddles?

Redskabet inddeles i 2 overordnede produktkategorier – hhv. floggers og paddles. Mens floggers er de velkendte designs på piske med håndtag og haler i enten læder eller gummi, er paddles flade udgaver, der bruges til spanking. Paddles bruges til kærlige og dominerende slag, mens floggers kan bruges til pirrende og frække kærtegn.

Flogger

Når du skal vælge den rette flogger, skal du forholde dig til længden. Du finder dem i alle størrelser og længder. Vil du skabe maksimal nydelse hos din partner, kan det være en fordel at vælge lange floggers. Disse giver dig masser af mulighed for at pirre, stimulere og tænde op under din kæreste. Floggers bliver primært brugt i forbindelse med forspil, til at gøre sexlivet mere intenst eller til binde- og bondagelege.

Paddles

Er du til BDSM, kan paddles være det perfekte redskab, hvor du kan tage fuld kontrol over din partner med dominerende slag. Den brede flade på redskabet og det solide håndtag giver dig maksimal mulighed for at lægge kræfter i dit slag, så du og din partner får de bedste rammer for at lege med dominans og afgivelse. Som følge af det faste design er det sværere at anvende paddles til blide kærtegn.

BDSM, fetish eller fræk aften?

Det er i høj grad typen af din pisk, som afgør, hvilke anvendelsesmuligheder sexlegetøjet giver. Er du og din kæreste nybegyndere med SM eller bondage, er det en god idé at starte med en flogger, der er en klassisk pisk, som kan bruges til at fyre op under forspillet derhjemme. Vil du have en flogger, som skal bruges til blide berøringer og til at tænde din kæreste, skal du vælge de udgaver med tynge, lange haler. Vil du derimod have en flogger, som også skal kunne bruges til at give frække smæld, skal du vælge de udgaver, som har kraftigere haler i læder. Når du vil have de bedste piske på markedet, skal du vælge de modeller, som har haler i læder. Dette giver for det første de bedste slag, og derudover er læder det mest slidstærke materiale, du kan få i denne forbindelse.

Til nybegynderen og den erfarne

Den store fordel ved det store marked for sexede og pirrende piske er, at de findes i alle udgaver, designs og ikke mindst prisklasser. Du behøver langt fra investere i den dyreste kvalitetsmodel, når du køber pisk for første gang for at få gode oplevelser med redskabet. Du finder sexlegetøjet i imiteret læder, der er et godt og solidt produkt, som du og din kæreste kan få masser af frække oplevelser med. Til den kræsne SM-entusiast findes der piske i topklasse, som er fremstillet af de bedste materialer, der giver lang holdbarhed og bedste slidstyrke. Det er eksklusive designs, som du og din partner kan udvikle jeres forhold med, og som egner sig perfekt til legene, der kombinerer smerte og intens lidenskab.