Dildoer

Varer 1-24 af 35

Side
Sorter faldende
pr. side
 1. Dildo Blown Away med Sugekop
  169,00 kr
 2. Rebel BIG dong Dildo
  189,00 kr
 3. Fisting Hånd - The Natural Hand
  449,00 kr
 4. The Natural Fist of Adonis Dildo
  399,00 kr
 5. Alive Adam Silikone Dildo Pink
  229,00 kr
 6. Jerry Giant Dildo med Sugekop
  179,00 kr
 7. Curved Passion Dildo med Sugekop
  149,00 kr
 8. Nature Skin Soft Dong
  209,00 kr
 9. Silikone Strap-On Vibrator
  499,00 kr
 10. Ceramix no. 5 - Pleasure Pottery
  399,00 kr
 11. Sex Talent Double Dildo
  79,00 kr
 12. Crystal Duo Double Dong
  149,00 kr
 13. Mandy Mystery Baby Vibe Dildo Vibrator
  Ned til 59,00 kr
 14. Glas Dildo Arts Clair Bleu
  179,00 kr
 15. African Lover Dildo
  149,00 kr
 16. Latin Lover Dildo
  149,00 kr
 17. European Lover Dildo
  149,00 kr
 18. Rogue Dildo med Håndtag
  309,00 kr
 19. Dick Johnson Rambone Cock Dildo
  449,00 kr
 20. Big Mr. Softy Dildo
  189,00 kr
 21. Nature Boy Dildo
  109,00 kr
 22. Colourado Massive Dildo
  149,00 kr

Varer 1-24 af 35

Side
Sorter faldende
pr. side

Dildoen – det ældste og stadig et af de mest populære produkter inden for sexlegetøj

Det er ingen hemmelighed, at kvinder (og mænd) verden over nyder godt af de former for sexlegetøj, der kan bruges i det daglige når og hvor man har lyst. Det kommer derfor ikke bag på nogen, at vores mest solgte sexlegetøj er dildoer til kvinder. Der findes mange forskellige former for onaniprodukter til kvinder, hvorfor det kan være svært at lure, hvilken dildo, der passer bedst til ens behov. På denne side finder du et bredt udvalg af sexlegetøj, der særligt egner sig til at give kvinder den form for nydelse, der passer dem bedst. Alle kvinder er forskellige og har derfor forskellige behov. Nogle vil have en stor og tyk dildo med tydelige årer og vibrationsmuligheder, hvorimod andre hellere vil have en lille eller mellemstor dildo, der bedre passer til deres krop og lyst.

Hvilken dildo skal jeg vælge?

Som tidligere nævnt, findes der mange forskellige dildoer på markedet. Nogle er lange, andre er korte. Nogle er tykke, hvorimod andre er tynde. Nogle har markerede årer og vener, hvorimod andre er glatte og strømlinede. Dette og mange andre faktorer er essentielle når man som kvinde skal finde dét produkt, der skal hjælpe med at styre og give afløb for ens seksuelle trang og sørge for at der bliver trykket på orgasmeknappen. Det er individuelt, hvad man som kvinde har behov for, for at kunne komme og få en fantastisk orgasme. Nogle kvinder har aldrig oplevet at få en rigtig orgasme i deres liv – dette skyldes oftest at de ikke har udforsket deres krop godt nok selv, eller at de bruger de forkerte redskaber når de onanerer. Den rette dildo kan rette op på dette lille problem og sørge for, at enhver kvinde kan opleve følelsen af at kroppen spænder op og derefter giver slip til man ryster og skriger i ekstase. Når du skal vælge den rette dildo i vores sortiment, skal du derfor kende dig selv en smule, prøv dig frem derhjemme og se, hvor på kroppen du føler dig mest stimuleret. Nogle kvinder har det bedst med en vaginal orgasme, hvorimod andre kun kan komme ved at stimulere skamlæberne og klitoris. Hos os finder du alt fra dobbelt-dildoer og glas-dildoer til kæmpe-dildoer og de helt klassiske, ”normale” dildoer.

En dildo behøver ikke at koste en bondegård

Skal du købe din første dildo – eller har du bare brug for at prøve noget nyt, så skal du ikke bekymre dig om, at bankkontoen viser røde tal og at din bankrådgiver ringer og spørger, hvad det er for et køb du har gjort dig hos os. En dildo er ikke længere så dyr som den var før i tiden, i al fald ikke når du handler hos os, hvor vi forhandler billige dildoer. Nogle kvinder shopper udelukkende efter mærket, da man oftest hører om de mest kendte produkter i kategorien, da det oftest er disse, der bliver brugt til f.eks. dildoparties. Her finder du mange forskellige mærker, og kan nemt vælge efter dine præferencer. Du kan sagtens finde en god dildo i en ordentlig kvalitet til under 300 kroner, dog skal du huske på, at kvalitet og pris oftest går hånd i hånd. Ønsker du derfor en dildo af de helt store slags med fremtrædende årer og en vibrationsfunktion, skal du kigge på dem, der er lidt dyrere end gennemsnittet.

Sådan bør du opbevare og rengøre din nye dildo

Det giver sig selv, at hvis man passer godt på sit nye produkt – så holder det bedre. Dette er især vigtigt med en dildo, da denne bør rengøres efter hvert eneste brug. Nogle dildoer er fremstillet af silikone, hvorimod andre er af plast. Nogle af de nyeste modeller er fremstillet af nature skin, der er et materiale, der er utrolig virkelighedstro til naturlig hud. Alt efter, hvilket materiale din nye dildo er fremstillet af, bør du rengøre den på forskellig vis. Vi har forskellige rengøringsprodukter til sexlegetøj, så du er sikker på ikke at forringe kvalitet af din dildo. Derudover bør du sætte dig ind i, hvilken type tilbehør du kan få til din nye dildo. Har du købt en silikonedildo er det f.eks. vigtigt at du ikke bruger en silikonebaseret glidecreme, da dette kan forringe materialets kvalitet og derved ødelægge dit produkt. Når du har rengjort din dildo, kan du med fordel lægge den i en skuffe eller i en boks under sengen. Støvpartikler kan med tiden skade din billige dildo – dog forventes det ikke, at den når at blive støvet før næste gang den tages i brug. Vi håber at vi med ovenstående har inspireret dig og hjulpet dig nærmere til valget af din nye dildo.