Dobbelt dildo

Er du på udkig efter en måde, at kunne opnå den ultimative nydelse på, så kan en dobbelt dildo være den perfekte mulighed. Med en dobbelt dildo, har du uendelige muligheder for at opnå den ultimative nydelse, da en dildoen blandt andet kan give samtidig stimulation, ved at fungere som en vagina dildo samtidig med at den i den anden ende, kan fungere som en anal dildo. Denne type dildo er således uden tvivl, det oplagte legetøj til en uforglemmelig oplevelse med dobbelt stimulation.

Mange muligheder med en Dobbelt Dildo

En dobbelt dildo er som benævnt udformet på en sådan måde, at der er en dildo i hver ende af selve legetøjet. Det gør således dildoen til en oplagt mulighed, for at opleve dobbelt stimulation, ved at anvende den som en vaginal dildo samtidig med at man indføre den anden ende som en anal dildo. Det kan også være, at man særligt nyder følelsen af to peniser indført i samme hul, hvortil en dobbelt dildo tilmed er en oplagt mulighed, da flere af modellerne af at hhv. meget blødt materiale, hvortil man har fri mulighed for at bøje selve dildoen, således at begge ender vil kunne indføres det samme sted.

Del dit legetøj

En anden mulighed, som der tilmed er tilgængelig med en dobbelt dildo, er at invitere en med til at lege med dildoen. Det kan f.eks. være at man som par, ønsker at udforske nogle nye sider af hinanden, hvortil man med fordel kan eksperimentere med, at lade den mandelige part få den indført anal, samtidig med at den kvindelig part, indfører den enten anal eller vaginal. Det kan også være, at man er to kvindelige parter, hvortil en dobbelt dildo med fordel kan benyttes, for at opstemme og tilfredsstille begge parter på en og samme tid.