XL dildo

11 varer

Sorter faldende
pr. side
 1. Dildo Blown Away med Sugekop
  169,00 kr
 2. Fisting Hånd - The Natural Hand
  449,00 kr
 3. The Natural Fist of Adonis Dildo
  399,00 kr
 4. African Lover Dildo
  149,00 kr
 5. Latin Lover Dildo
  149,00 kr
 6. European Lover Dildo
  149,00 kr
 7. Big Vibe 25 Vibrator
  449,00 kr
 8. Rogue Dildo med Håndtag
  309,00 kr
 9. Dick Johnson Rambone Cock Dildo
  449,00 kr
 10. Big Mr. Softy Dildo
  189,00 kr

11 varer

Sorter faldende
pr. side
Måske er du typen, som der holder særligt af, når det er lidt ekstra stort at føre ind, under en erotisk oplevelse. Hertil kan det imidlertid nogen gange være svært, at finde den ønskede store størrelse, i en ægte vare og form for penis, hvortil de mange forskellige kæmpe dildoer, er et yderst skønt alternativ. Med en XL dildo, behøver du således ikke længere at bruge timevis i byen, på at lede efter den helt rigtige med den rigtige størrelse, men kan i stedet for gå direkte til de mange timers stimulerende nydelser.

Kært barn har mange navne

Når man er på udkig efter en dejlig, stor og stimulerende dildo, kan der hurtigt opstå forvirring omkring de mange forskellige begreber, som der anvendes til at beskrive disse større typer af dildoer. Man kan let blive i tvivl om, hvilken betegnelse der egentlig betegner den største mulige dildo. Af alle disse betegnelser, er nogle af dem blot: Kæmpe dildo, XL dildo, huge dildo, enorm dildo... Kært barn har mange navne, som man siger. Der er således ikke noget at sige til den store forvirring, omkring de mange forskellige begreber. Det er dog imidlertid blot forskellige begreber, for den samme form og type af ekstra store dildoer. En kæmpe dildo er således det samme som en XL dildo.

Alverdens store muligheder med en XL Dildo

De mange forskellige kæmpe dildoer, er at finde i utallige forskellige former, farver og faconer, hvortil der er rig mulighed for at kunne finde den helt rigtige model, for lige netop dig og dine lyster. Det er således muligt, at finde en XL dildo i alverdens farver, fra alt lige fra naturlige hud farver til blandt andet forskellige neon nuancer i blå, lyserød og lilla. Endvidere er det muligt, at finde kæmpe dildoer med ekstra funktioner, fra alt lige fra en indbygget vibrator til en indbygget pumpe, som der gør det muligt, at pumpe selve dildoen op i den ønskede størrelse.