G-punkts vibrator

9 varer

Sorter faldende
pr. side

9 varer

Sorter faldende
pr. side

Vibrator med buet skaft

Når du er på udkig efter en G-Punkts Vibrator, har du sikkert lagt mærke til, at disse typer af vibratorer, ser lidt atypiske ud i deres udseende, bl.a. på grund af den mere buede ende end sædvanligt. Årsagen til at en G-Punkts Vibrator har en buet ende/skaft, er netop for at kunne stimulere g-punktet optimalt og mest muligt. Med en buet ende/skaft, er det muligt at fører vibratoreren så tæt på selve g-punktet som muligt, hvor en kombination heraf og sammen med den indbyggede vibrator, giver mulighed for at en unik og følsom stimulation vil kunne opnås.

Hvor sidder g-punktet?

Det er imidlertid ikke altid lige let, at finde ud af hvor selve g-punktet sidder henne – især ikke hvis man er nybegynder på dette område, eller eventuelt er sammen med en ny partner for første gang, hvortil g-punkts universet ønskes at undersøges nærmere. Hertil kan det være en god tommelfingerregel at huske på, at en kvindes g-punkt i gennemsnit sidder mellem 2 cm og 5 cm oppe i vagina, hvor imens at mandens g-punkt i gennemsnit sidder godt 4 cm inde i endetarmen.

Alverdens muligheder med G-Punkts Vibrator

Selve G-Punkts Vibratoren kan fås i alverdens variationer. Det er således mere eller mindre kun fantasien, som der sætter grænser for hvilken farve, at du ønsker din G-Punkts Vibrator skal være. Tilmed fås de i forskellige modeller og faconer, hvortil det er muligt at finde en model, med en let bøjning på enden/skaftet, men samtidig er det også muligt, at finde en G-Punkts Vibrator med en større bøjning på enden/skaftet. Endeligt er det mulig, at finde typer af vibratorer i et utal af forskellige størrelser. Der er altså rig mulighed, for at kunne finde en G-Punkts Vibrator, som der passer til lige netop dig, dine behov og ønsker samt erogene zoner.