Fleshlight produkter

7 varer

Sorter faldende
pr. side

7 varer

Sorter faldende
pr. side

Fleshlights der passer til lige netop din penis – køb den her

I dag har markedet dog ændret sig en del, og dette har medført at man som mand nu har mange flere muligheder for at gøre sin pocket pussy personlig og tilpasse den til ens behov. Dette kan bl.a. gøres ved at købe forskellige sleeves, eller indsatser, til sit onaniprodukt. Nogle mænd har stor følsomhed i penis, hvorimod andre skal bruge en hel del stimuli for at kunne komme. Derfor kan man i dag få indsatser, der er helt glatte eller med riller, dutter og små bløde pigge. Nogle dage kan ens behov variere, hvorfor man med fordel kan købe forskellige indsatser og skifte mellem disse.

Her kan du få den rigtige fleshlight til dine behov

Der findes efterhånden rigtig mange muligheder, når mænd vil investere i en onanihjælper som fleshlights hos en sexshop. Det kan derfor være noget af en junglevandring at finde det helt rette produkt, der perfekt matcher ens behov, følsomhed og størrelse. Det giver sig selv, at det ikke nytter at købe en fleshlight, der er for stor eller for lille i forhold til ens penis. Er den for lille vil man ikke kunne få hele penis ned i røret, hvorimod en for stor model ikke vil omslutte penis rigtigt. Der findes mål på alle modeller, så man nemmere kan finde den rette model – derfor er det frem med målebåndet eller tommestokken, så du sikrer dig at få den rette model. Når det kommer til prisen på dit nye produkt, skal du ikke lade dig lokke af de helt billige modeller på markedet. Kvalitet og pris går hånd i hånd, så hvis du ønsker at købe et produkt, der kan holde i flere år og som er nem at arbejde med og rengøre, bør du vælge en i middel- eller topklassen.

Gør din fleshlight mere virkelighedstro

En af de mest gængse beskyldninger som mænd får fra kvinder er, at de ikke har nogen fantasi og ikke kan se ting visuelt for sig. Brug af en fleshlight i det daglige modsiger dog disse beskyldninger, da man skal have en god portion fantasi for at kunne forestille sig, at ens lommefisse i virkeligheden er en rigtig kvinde. Når man skal købe sexlegetøj i denne kategori, kan man med fordel vælge en, der har mulighed for udskiftelige indsatser eller blot en, hvor man kan tage indsatsen ud. Dette er ikke kun for bedre at kunne rengøre den efter brug, men også for at bruge et lille snydetrick. Hvis du skyller din indsat i lunkent eller varmt vand lige inden brug vil det føles som en rigtig vagina, der omslutter din penis. Dog bør du aldrig nøjes med de overskydende vanddråber som smørelse, da man bør bruge en glidecreme sammen med sin pocketpussy.

Du kan tage din fleshlight med dig hvor som helst

En af fordelene ved en fleshlight er, at den er yderst transportabel og har en fin størrelse, der f.eks. passer lige ned i en taske eller kuffert når man skal på ferier, weekendture eller i sommerhus med gutterne. Der er lavet undersøgelser, der viser at en større procentdel af mænd tager deres onaniprodukt med sig, når de skal på ferie eller weekendtur, hvorimod kvinder lader legetøjet blive hjemme og går og hungrer efter udløsning. Din fleshlight kan sagtens tåle at blive brugt og rengjort med f.eks. vådservietter, hvis ikke du føler for at skulle gå igennem sommerhuset med den i hånden for at vaske den ren på badeværelset. Derudover er der ingen, der behøver at vide, at du har den med, da den som sagt ikke fylder særlig meget – prøv det allerede i dag.