Penisringe

15 varer

Sorter faldende
pr. side

15 varer

Sorter faldende
pr. side

Penisringe er et sjovt sexlegetøj med tydelige funktioner

Meningen bag det meste sexlegetøj er naturligvis, at det skal have dén funktion, at man får mere nydelse af det. En penisring er ingen undtagelse, da denne har ikke mindre end fire forskellige funktioner:

  • Giver længerevarende erektioner
  • Øger omkredsen (tykkelsen) af penis
  • Øger længden på erektionen
  • Giver kraftigere orgasmer.

Disse fire funktioner kommer ganske af sig selv, når man benytter sig af en penisring i det daglige. Det gode ved en penisring modsat for eksempel en penispumpe er, at man sagtens kan bruge sin ring på daglig basis, hvorimod det anbefales, at man med pumpen holder nogle pauser indimellem. Dét, som en penisring gør, er, at den går ind og strammer om roden af din penis, således at blodet nemt flyder til svulmelegemerne, men har sværere ved at løbe fra dem igen. Dette er blandt andet, hvad der giver den større og mere omfangsrige erektion, men også dét der gør, at du vil opleve dine orgasmer som værende mere kraftfulde end normalt.

Sådan vælger du den rette penisring

Her hos Purelust har vi udvalgt de bedste penisringe på markedet, for at du kan finde lige netop dén eller dem, der bedst passer til din penis og dit behov. Det vigtigste, du skal være opmærksom på, inden du køber en penisring, er naturligvis, at du køber den i en størrelse, der passer til din penis. Størrelsen på penisringe måles indvendigt og er oftest beskrevet som for eksempel Ø 3 cm. Dette betyder, at du skal have fat i målebåndet næste gang, du får rejsning – Husk både at måle omkring penishovedet og penisroden, da et stort penishoved kan besværliggøre at få penisringen af igen. Du skal vælge en ring, der passer på diameteren af din penis plus/minus et par millimeter. Dette skyldes, at en for stor penisring ikke vil have nogen effekt, hvorimod en for lille penisring kan sende dig på skadestuen, da blodet ikke vil kunne løbe tilbage fra svulmelegemerne efter en orgasme. Der findes mange forskellige typer penisringe på markedet, derfor har vi udvalgt nogle af de mest populære blandt forbrugerne og samlet dem ét sted for at gøre det nemmere for dig. Du kan derfor vælge blandt forskellige designs, materialetyper og prisklasser for at finde de produkter, der tiltaler dig mest. En penisring kan bruges igen og igen og kræver blot en simpel rengøring. Den fylder intet i natbordsskuffen, og du kan derfor forføre din partner med et nyt penissmykke hver eneste aften i ugen.