Glidecreme

Varer 1-24 af 29

Side
Sorter faldende
pr. side

Varer 1-24 af 29

Side
Sorter faldende
pr. side
Glidecreme er noget som mange tror man kun skal bruge ved analsex eller hvis man har problemer med at blive våd - men det er helt forkert. Glidecreme gør det ekstra behageligt for begge parter, uanset om man har sex eller eller hvis man hygge sig alene med sit sexlegetøj.

Hvilken glidecreme skal du vælge?

Som udgangspunkt findes der tre hovedtyper af glidecremer; den vandbaserede, den silikonebaserede og anal glidecreme. Det er vigtigt, at du vælger den rette type creme til dit behov, da det både optimere din oplevelse, lystfølelse og smertetærskel.

Vandbasseret glidecreme:

Vandbasseret glidecreme bruges til sexlegetøj af silikone eller andre bløde plastic-materialer. Det er den creme som minder mest om kvindens naturlige sekret.

Silikone basseret glidecreme:

Silikone basseret glidecreme er til sexlegetøj med hårde overflader. Det kunne f.eks være glasdildo eller dildoer af metal eller hård plast. Den er også den mest benytte type glidecreme til samleje, da den er tykkere og ekstra blød. Den kan også benyttes til krops- eller intimmassage.

Anal glidecreme:

Anal glidecreme er den tykkeste af de tre cremer og også den drøjeste. Den benyttes udelukkende til analsex eller anal stimulation. Vores store udvalg af cremer gør, at du altid kan vælge det rigtige produkt til den lyst, du ønsker at indfri og den kildrende fornemmelse, du ønsker at gøre noget ved. I sortimentet har vi også kræset for de kræsne og fundet nogle af de bedste glidecremer frem, der er fremstillet af 100% naturlige ingredienser.