Der kan være flere grunde til at du ønsker at sende din vare retur. Du kan ha fortrudt købet, bestilt en forkert størrelse eller der kan være fejl på produktet. Læs mere herunder.

Reklamation

Oplever du at de produkt ikke virker, er det vigtigt at du sender os en mail på salg@purelust.dk med en præcis beskrivelse af fejlen. Over 9 ud af 10 af de varer vi modtager retur, er der tale om betjeningsfejl. De 2 typiske fejl er:

  1. Batteri indsat forkert eller helt mangler
  2. På nogen vibratorer skal man holde tænd/sluk-knappen inde i 2-3 sekunder, før den tænder

Så for at undgå de slags fejl, SKAL du sende os en mail INDEN du sender varen retur.

Konstatere vores kundeservice at der er tale fejl på produktet, sender vi dig en returlabel, som du skal printe ud og sætte på pakken.

Fortrydelsesret

Ifølge loven har man 14 dages fortrydelsesret, men ikke hos os - vi har valgt at udvide fristen, så du har hele 365 dages fortrydelsesret.

Ønsker du at fortryde dit køb, skal du sende os en mail inden. Og pakken skal sendes med almindelig pakkepost - IKKE som brev, da du selv er ansvarlig for pakken indtil vi modtager den.

Vi refunderer ikke dine omkostninger vedrørende varereturneringen.

I følge den nye forbrugeraftalelov, så er vi forpligtet til, at tage varen retur, selv om den har været brugt. Dog hæfter du som forbruger, for den eventuelle værdiforringelse. Rent praktisk betyder det, at hvis vi modtager varen retur i brugt stand, værdifastsætter vi den ud fra varens handelsmæssige værdi i den returnerede stand, hvilket betyder at
værdiforringelsen ofte er 100%, og du dermed kun kan få evt. leveringsomkostninger refunderet.

Pakken sendes til:

"Purelust.dk" eller "SearchMore"
Møllevangen 9,
4281 Gørlev.

Husk at vedlægge en kopi af faktura, gerne med dine bankoplysninger.

Ved tilbagebetaler pengene indenfor 14 dage efter du har givet os besked om at du vil fortryde aftalen.